Horoszkóp 2018. július 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Lobbanékony, ingerlékeny lehetsz a mai napon és hajlamossá válhatsz a heves mozdulatokra, ami balesethez vezethet. Közlekedés során is fokozott óvatosságra lenne szükség, mert figyelmetlenség miatt akár balesetre is sor kerülhet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kiváló a mai nap találkozókra, mindenféle összejövetelre. Megmutathatnád azt is, hogy milyen pompás vendéglátó vagy. A konyhában, vagy kerti sütögetés során remekelhetsz. Amit korábban elvesztettél, azt a mai napon megtalálhatod.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindenki iránt jó érzéseket táplálhatsz és ez most viszonzásra is fog találni. Kapcsolataid egyaránt kölcsönös előnyökkel kecsegtethetnek. De az is lehet, hogy olyan dolog történhet veled, amely felkeltheti az ezotéria, az okkultizmus iránti érdeklődésedet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Őszinte érdeklődést tanúsíthatsz mások iránt és ez érződhet is rajtad. Remek a mai nap arra, hogy másokkal találkozz, hogy olyanokkal töltsd az időd nagy részét, akikkel megértheted magad, akikkel talán még a világnézeted is egyforma.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is előfordulhat, hogy régi barát vagy ismerős bukkan fel a színen, akivel ott folytathatod, ahol abbahagytad. A szerelmi életedben olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon jól érezheted magad a bőrödben és jó szándékkal közelíthetsz mások felé. A környezetedben van egy olyan személy, aki lelkileg érzékenyebb. Vele kesztyűs kézzel kellene bánni, így kerülheted el, hogy az illetőnek könny csillogjon a szemében.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy felélénkülhet az intellektuális érdeklődésed a vallás vagy az ezotéria, nem hétköznapi témák iránt. Olyan valakit is utadba sodorhat az élet, aki ezekben a témákban járatos, és nagyon sokat tanulhatsz tőle.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak a mai napon szüksége van a te bíztató, elismerő szavaidra. Ezek doppingot jelentenek a számára. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló ez a nap. De arra is jó, hogy selejtezz a ruháid, cipőid között.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Megeshet, hogy a mai napon mások bármilyen módon megpróbálhatnak korlátozni vagy megkurtítani személyes szabadságodat, ezért te lázadni fogsz. Emiatt vitára, összetűzésre kerülhet sor. Egyszerűen nem akarod, hogy bárki parancsoljon neked.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon békén hagyhatnak téged, ezért nagyobb áldozatra lehetsz képes, mint ami elvárható lenne tőled. Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz, amit azt is jelenti, hogy remekül vásárolhatsz…

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nyugtalanná válhatsz a mai napon. De az is lehet, hogy olyan dolgokon mehetsz most keresztül, amelyek nagyobb erőfeszítést igényelnek, és amelyek miatt feszültebb lehetsz az átlagosnál. Ha párkapcsolatban élsz, értékeld társad figyelmét, szeretetét.

Halak
II. 19. – III. 20.

Elmondható a mai napon, hogy nem kapod meg azt a támogatást, amelyre szükséged lenne. Ha valami bánt, akkor ennek most adj hangot, mert elérheted azt, amire vágyakozol. Ha most nyaralsz, pompásan érezheted magad. Főleg, ha nem spórolsz.