Horoszkóp 2018. július 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon minden esély meg lesz arra, hogy érzelmi konfliktusba kerülj, de ha felül tudsz emelkedni az érzéseiden és megfigyeled, milyen hatást gyakorolsz vele másokra, az elősegítheti a személyes fejlődésedet. Barátnak légy a segítségére.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Egy rövid időre az érzelmeid és a hangulatod uralhatják racionalitásodat. Fordítsd ezt a mai napot arra, hogy inkább információkat gyűjtesz, a döntéseket pedig később hozod meg. Vigyázz, nehogy jelentéktelen apróságok eltereljék a figyelmedet a fontos dolgokról.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet, különösen az ellenkező neműek irányába. A párkapcsolatokra nagyon jó hatást gyakorolhat, ha a társadnak el tudod mondani, hogy mit érzel iránta. Értékesebb vásárlások bonyolítására kiváló ez a nap.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon nagyon szeretetteljes, barátságos lehetsz, és mindaddig nagyon jól mennek a dolgok, amíg nem válsz túlságosan birtoklóvá. Találkozhatsz valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat rád. Talán még a véleményedet is meg fogod miatta változtatni.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Eltekintve attól a hajlamodtól, hogy túl sokat egyél vagy igyál és túlköltekezd magad, nagyon kellemesnek ígérkezik a mai nap. Keresd mások társaságát, és ha jó megfigyelő vagy, akkor sokat tanulhatsz. És ez még akkor is igaz, ha negatív dolog történik.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ingerlékenységed és türelmetlenséged problémát okozhat, de ha képes leszel fegyelmezetten viselkedni, akkor rendkívüli teljesítményre is képes lehetsz. A párkapcsolatokban a dolgok neked tetszően alakulhatnak, ami elégedetté tehet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Próbálj meg a mai napon nyugton maradni, és szükség esetén állj készen a kompromisszumra. Valószínűleg ingerült, türelmetlen lehetsz. Hajlamossá válhatsz az elhamarkodottságra és lobbanékonyságra is, ami egyébként nem jellemző rád.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mágnesként vonzhatod a hozzád hasonló lelkiállapotban lévő személyeket. A legjobb tanács ilyenkor az, hogy próbáld megőrizni a hidegvéredet és fékezd magad, törekedj a kompromisszumra. Baráti kapcsolatra nagy szükséged lesz, ápold ezt az ismeretséget.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A magabiztosság és az optimizmus sugárzóvá tehet. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki nagy hatást gyakorolhat rád: talán még a világnézeteden is változtathatsz. Baráti beszélgetés tovább fokozza a jókedvedet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. A testmozgásra nagyon nagy szükséged lenne, mert ezzel feltöltheted testi és lelki energiaraktáraidat.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan hírek juthatnak a fülecskédbe, amelyek miatt örömödben akár táncra is perdülnél. Ha most vagy szabadságon, most nyaralsz, nagyon jól érezheted magad. Megeshet, hogy olyan valakit sodor utadba az élet, aki miatt szíved lángra lobbanhat.

Halak
II. 19. – III. 20.

Magadhoz vonzod az erős, bátor embereket. Minden kapcsolatodban könnyen ki tudod fejezni az érzéseidet és ez jó hatást gyakorolhat a viszonyaidra. Megeshet, hogy belebonyolódsz egy olyan viszonyba, amelybe nagyon nem kellene…