Horoszkóp 2018. július 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap nem a legalkalmasabb időpont kellemes összejövetelekre vagy csevegésekre. De ha nem békességre törekszel, hanem cselekvésre kell bírnod valakit, akkor ebben jó lehetsz. Különösen nők boríthatják fel a nyugalmadat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hadilábon állhatsz érzelmeiddel és ez meg is mutatkozik az emberi kapcsolataidon. Különösen személyes viszonyaidban adódhatnak problémák. Próbáld meg elkerülni a konfliktusokat a barátaiddal, a családtagjaiddal szemben, mert a gondokra nem látod a jó megoldást.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A régi párkapcsolatokban nehéz helyzet jöhet létre. Életed párja kötheti az ebet a karóhoz, és ennek hatására kilátástalannak láthatod a kettőtök kapcsolatát. De az is lehet, hogy olyan dolgokat dédelgetsz magadban, amely csak évek múlva valósulhat meg.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Vannak olyanok a környezetedben, akiknek az irigysége miatt csalódottnak és kiábrándultnak érezheted magad. Könnyedén túl tudsz lépni a jelenlegi helyzeten, ha szem előtt tartod: jobb, ha irigyelnek, mintha sajnálnak. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érzelmi konfliktusba keveredhetsz a mai nap folyamán, de ha felül tudsz emelkedni az érzéseiden és megfigyeled, milyen hatást gyakorolsz másokra, az elősegítheti személyes fejlődésedet. Ha külföldön töltöd a napjaidat, akkor jól érezheted magad.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon érzelmeid és hangulatod a racionalitás uralja. Fordítsd az időt arra, hogy információkat gyűjtesz, a döntéseket pedig később hozod meg. Ügyelj arra, hogy jelentéktelen apróságok ne tereljék el a figyelmedet a fontos dolgokról.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet, különösen az ellenkező nem irányába. Ne vesztegesd azonban az idődet jópofáskodásra vagy pletykálkodásra, nehogy megfeledkezz az igazán fontos dolgokról. Ha lehet, ma ne hozz döntést.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Számos lehetőség kínálkozhat a mai napon a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozhatsz, hogy megvitasd velük mindenféle olyan témákat, amelyek elsősorban számodra fontosak. Barátság fordulóponthoz érkezhet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy felbukkanhat az exed. De az is lehet, hogy olyan dolgokat hallasz róla, amely előtt döbbenten állhatsz. Izgalmas találkozásban is részed lehet. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel most könnyebben érthetsz szót.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Főleg olyanokkal keresheted a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplálhatsz, ugyanis könnyen ki tudod fejezni érzéseidet és ezzel derűsebbé teheted a napodat. De az is lehet, hogy most megértő hallgatóságra lelhetsz és ez tehet feldobottá.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagyon is tisztában leszel a mai napon az érzéseiddel és könnyedén ki is tudod fejezni őket, miközben logikai képességeiden sem esik csorba. Ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képes leszel értelmes döntést hozni, bármilyen téren.

Halak
II. 19. – III. 20.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy megoszd gyengéd érzelmeidet szeretteiddel, barátaiddal, családtagjaiddal. Főleg az ellenkező neműekkel fogod jól megértetni magad. Könnyen teremtesz új, roppant gyümölcsöző kapcsolatokat.