Horoszkóp 2018. július 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy több lehet a kiadásod, mint a bevételed. De az is előfordulhat, hogy olyan dologra adsz ki, amely nagyon megéri az árát és amelyet vétek lenne kihagyni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nem kedvez az idő az ingatlannal kapcsolatos ügyeknek. Illetve rokon miatt is extra kiadásra kerülhet sor. A rokonaid között vannak olyanok, akikkel most nehezebben tudsz szót érteni. Értékesebb ingóság vételére/eladására kiváló a nap.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely miatt az őrület határára kerülsz. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek az értékrendje teljesen különbözik a tiédtől. Utazás vagy nyaralás nagyon jól sikerülhet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Olyan váratlan esemény történhet, amely pénzt húzhat ki a zsebedből. De az is megeshet, hogy olyan kiadásra kerül sor, amely elkerülhetetlen, és amelynek a gyümölcse csak később érhet be. Valakinek az elismerő szavai most nagyon jól esnek.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkában, megélhetésben jöhet létre olyan váratlan helyzet, amely miatt hirtelen talán át kell értékelned a jelenlegi helyzetedet. De az is megeshet, hogy valaki miatt másként alakulhatnak a dolgaid, mint ahogyan tervezted. Valakinek a hazugsága fájhat.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Közlekedés során idegesítő helyzet alakulhat ki. Ha most indulsz nyaralni, jól felszerelt gyógyszeres ládikóval kelj útra. Olyan híreket hallhatsz egy régi ismerősről, hogy döbbenetedben talán még az állad is leeshet. Váratlan találkozás feldobottá tehet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az irigység mindig is távol állt tőled. Talán ezért állhatsz értetlenül az ilyen magatartással szemben. A véleményedet tartsd meg magadnak. Ha egy mód van rá, ne szólj semmit, csak tartsd nyitva a szemedet és a füledet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan találkozásra kerülhet sor, amely nagymértékben befolyásolhatja a jövődet. Hiszen olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt megváltoztathatod a véleményedet. A munkahelyeden átszervezésre van kilátás, ami érinthet téged is.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon az óvatosság jellemez és talán ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy nagyon fegyelmezetten elvégzed azt a munkát, amelyről korábban talán úgy gondoltad, az egész annyira hiányzik, mint púp a hátadra. Nem marad el a siker!

Bak
XII. 22. – I. 19.

A környezetedben vannak olyanok, akik nem bírnak magukkal. Itt az ideje, hogy rendet teremts. A véleményednek bátran adj hangot. Még akkor is, ha tudod, hogy nem fognak veled egyetérteni. A sport, a testmozgás még a hangulatodra is jó hatással lehet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban megeshet, hogy a társad rokonsága olyan helyzetet teremt, amelyhez nem lesz nehéz idomulni. De az is megeshet, hogy egy találkozás kellemes lesz, jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra is.

Halak
II. 19. – III. 20.

Vannak a környezetedben olyanok, akik nem férnek a bőrükben. Itt az ideje, hogy rendet tegyél közöttük, és megmond a véleményedet, még akkor is, ha ezt nem fogja mindenki kitörő örömmel fogadni. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.