Horoszkóp 2018. július 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan pénz ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. De az is megeshet, hogy sor kerül egy olyan megállapodásra, amely jó hatást gyakorolhat a későbbiekben az anyagi helyzetedre. Párkapcsolatra a harmónia jellemző.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy valaki olyan dologgal kedveskedhet, amelyet a legmerészebb álmodban sem mertél látni. De az is megeshet, hogy te leszel valakivel kedvesebb, és az illetőt annyira meglepheted, hogy örömében talán a föld felett lebeghet néhány méterrel.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A környezetedben a mai napon több lehet az irigy és rosszindulatú ember. Olyan dolog történhet veled, amely miatt örömödben táncra is perdülhetsz. Lényeges, hogy ne oszd meg a boldogságodat senkivel. Még a legközelebbi hozzátartozókkal sem.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy aki eddig utálatosan viselkedett, az most éppen ennek ellenkezőjeként közeledik feléd. Ez pedig egy kicsit megzavarhat, mert nem tudod, hogy hihetsz-e neki? Tarts csak hét lépés távolságot, így elkerülheted az esetleges csalódást.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha a mai napon anyagiakkal kapcsolatos ügyeket intézel, akkor nagyon fontos, hogy minden részletet ismerj, mert így kerülheted el a tévedést, amelynek nyomában járhat a veszteség. Ha külföldön töltöd az idődet, pompásan érezheted magad.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Vannak olyanok a környezetedben, akiket akkor szeretnél leginkább csak látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg mosolyogni, még akkor is, ha legszívesebben kiabálnál. Meg kell őrizned a nyugalmadat, mert csak így érheted el mindazt, amit szeretnél.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy pletyka kezd el a mai napon keringeni, amelyből egyetlen szó sem lesz igaz. Ezért lényeges, hogy ne hidd el azt, amit mondanak, mert feleslegesen szoronganál miatta. Utazás jól sikerülhet, ha most nyaralsz, pompásan érezheted magad.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Lényeges, hogy régi baráti kapcsolatot ápolj, mert az illetőnek a segítségére a következő időszakban nagyon nagy szükséged lehet. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked a mai napon olyan dologgal állhat elő, amely miatt át kell szervezni a napodat.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt nem látsz tisztán. Ha valamit nem értesz, nem szégyen megkérdezni, ha kell, akkor újra és újra, mert így kerülheted el a kellemetlen vagy veszteséges helyzetet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden okod meg lehet a mai napon a jókedvre és az örömre. Előfordulhat, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki segítségedre lehet a következő időszakban. Ha nyaralsz, pompásan érezheted magad, ha dolgozol, elégedettséget érezhetsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak, vagy figyelmetlenség miatt veszteséget könyvelhetsz el. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki úgy hazudik, mint a vízfolyás. Kérdőjelezz meg mindent, amit mond.

Halak
II. 19. – III. 20.

Összességében kellemesen alakulhat ez a nap, hiszen olyan dolgok eshetnek meg veled, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy valaki ajándékkal kedveskedik, amire nem számítasz, és amely szintén boldoggá tehet.