Horoszkóp 2018. július 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid átlagon felül jól működnek, ezért nagyon fontos, hogy a mai napon hallgass az ösztöneidre, mert így kerülhetsz el kellemetlen helyzetet, vagy éppen előnyös szituációt élvezhetsz. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Megdöbbenve állhatsz egy-két ember viselkedése előtt. Talán éppen róluk nem feltételezted, hogy képesek a rosszindulatú viselkedésre, a hazugságra. Próbálj meg felülemelkedni a történteken, és fogadd el, hogy vannak olyanok, akik nem szeretnek téged.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt az idegeid megfeszülnek. De az is lehet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amelyet alaposan mérlegelni kellene, és csak ezután dönteni. Nagyobb vásárlást ma ne bonyolíts.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. De az is megeshet, hogy olyan esemény történik, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Utazás nagyon jól sikerülhet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A pénzre talán még soha nem volt olyan nagy szükséged, mint mostanság. De az is lehet, hogy most kell bankkal, biztosítással, örökséggel kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Nagyon észnél kellene lenni, mert veszteséges helyzet jöhet létre.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A környezetedben most több a kétszínű, irigy és hazug személy. Ezért jól meg kell nézned, hogy kinek, mit mondasz, mert kiforgathatják a szavaidat, és kellemetlen helyzetbe hozhatnak. Ha párkapcsolatban élsz, romantikus napnak nézhetsz elébe.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kellemesen alakulhat ez a mai nap akkor, ha a munkahelyeden nem vársz senkitől semmit, és a feladatod magad végzed el. Megeshet, hogy felmerülhet az állásváltoztatásnak a lehetősége: visszautasíthatatlan ajánlattal kereshetnek meg.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha dolgoznod kell, akkor szedd össze magad, és koncentrálj a munkára, mert különben hibát véthetsz, amely miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Baráti kapcsolatban válságos helyzet jöhet létre. Tegyél meg ezért a viszonyért mindent, mert szükséged lesz rá.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A közvetlen környezetedben lehet az a személy, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg diplomatikusan viselkedni, mert nincs szükség arra, hogy olyan ellenséged legyen, aki valóban sokat árthat neked.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha utazol, ha most nyaralsz, akkor pompásan érezheted magad. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki önként siethet a segítségedre, aki miatt könnyebbnek érezheted az életet. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet felhasználva előnyös helyzetbe kerülhetsz. De az is megeshet, hogy ami másnak kár, az neked haszon. Ne érezz lelkiismeret furdalást, hiszen te semmit rosszat nem tettél. A sors hozott ilyen helyzetbe.

Halak
II. 19. – III. 20.

Izgalmas lehet ez a mai nap. A lelked csordultig lehet szeretettel, szerelemmel. Akivel most hoz össze a sors, azzal fantasztikus pillanatokat élhettek át. A munkahelyeden átszervezés van készülőben.