Horoszkóp 2018. július 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Egy hullámhosszra kerülhetsz a környezetedben élőkkel. Még az is lehet, hogy olyan sok energiával töltődhetsz, amelyből a jövő héten táplálkozhatsz. A mai napon minden remekül megy, főleg az ellenkező nemű személyekkel szemben.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon mindenkivel nagyon jól kijöhetsz, remek alkalom kínálkozik az új barátság kötésére, illetve a régieknek az ápolására. Remekelhetsz a konyhában is, egy új kreáció sikere miatt örömödben talán a föld fölött lebeghetsz néhány méterrel.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon jól érezheted magad a bőrödben, jól tudsz másokkal együttműködni. Megfelelő a nap komolyabb megbeszélésekre. Elérkezhet a pillanat arra, hogy tiszta vizet önts abba a bizonyos pohárba. Utazás során minden tökéletes lesz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Elég energikusnak érezheted magad, ez az oka annak, hogy olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyhez korábban nem vagy csak nagyon kevés kedvet éreztél. Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor a dolgok a kedved szerint alakulhatnak.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is megtörténhet, hogy olyan valaki iránt érezhetsz vonzalmat, aki egészen másféle személyiség, mint amilyen te vagy. A most kezdődő kapcsolatok kellemesek lehetnek. A meglévő viszonyokban is olyan esemény történhet, ami stabillá teszi a viszonyodat.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Érzelmesebbé válhatsz a mai napon, és ez lehet az oka annak, hogy legszívesebben egyedül maradnál. Ami azért nem lehetséges, mert többen vannak a környezetedben olyanok, akiknek nagy szükségük van most rád.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni másokra. Hallgatnod kellene a megérzéseidre, amelyek most tökéletesen működnek. A testmozgásra is nagyobb szükség lenne, mert ez jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra is. Művészi élmény feldobottá tehet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Érzelmeid elmélyülhetnek és hozzátartozóid, barátaid közelségére vágyakozhatsz. Ma bensőséges kapcsolatra törekedhetsz másokkal szemben. Ha egy mód van rá, akkor a mai napon úgy állj a munkához, hogy más is hozzáférjen. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan esemény történhet, amely miatt szerencsésnek érezheted magad. Nyugodt és kiegyensúlyozott lehetsz, a környezeteddel is harmonikus lehet a kapcsolatod. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akitől sokat tanulhatsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy ami valakinek kár, az neked nyereség, haszon. Ne érezz emiatt lelkiismeret furdalást. Te nem tettél semmi rosszat, egyszerűen az élet így alakította a helyzetet. Testmozgást, sportot ne vidd túlzásba, mert egészségi gondot okozhat.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Döbbenten állhatsz egy ismerős viselkedése előtt. Jó lenne, ha a véleményednek most nem adnál hangot, mert olyan irányba mehetnek el a dolgok, amelyet nagyon nem szeretnél. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt minden okod meg lehet az örömre.

Halak
II. 19. – III. 20.

Vannak, akik a mai nap folyamán nem férnek a bőrükbe. Ez a magatartás téged kiboríthat. Ne nyeld le a mérgedet, mert ez egészségi gondot okozhat. Légy őszinte, még akkor is, ha ez kellemetlen. Ha dolgoznod kell, éghet kezed alatt a munka.