Horoszkóp 2018. július 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Még az is lehet, hogy olyan összeg üti a markodat, amelyért nem kell keményen megdolgozni. De az is lehet, hogy olyan lehetőség adódik, amely anyagilag felettébb jó lesz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kissé szeszélyes lehetsz a mai napon, az ésszerű gondolkodás messze kerülhet, ez nem túl erős oldalad most. Hajlamossá válhatsz a pillanatnyi hangulatod alapján ítélkezni, vagy döntés hozni. Ami nagy hiba, mert ez tévútra vihet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A változó hangulat lehet rád a mai napon a jellemző. De sokkal együttérzőbb lehetsz most, mint általában. Olyan valakinek lehetsz a segítségére, aki nem kéri, és aki roppant hálás lesz majd azért, amit vele teszel. Pénzedre sokkal jobban ügyelj.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Érzelmileg sokkal fogékonyabb vagy, mint bármikor, máskor. Valaki elárulhatja a titkodat, és ennek hatására egészen másként láthatsz helyzeteket és embereket. A munkában olyan változásokra van kilátás, amely miatt örömödben táncra is perdülhetsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az aprólékos, precíz munka a mai napon nem fog lázba hozni, de szereplésre kiváló ez az időszak. Olyan nagy hatást gyakorolhatsz másokra, hogy talán még saját magad is elképedsz az eredményen. Kellemetlen feladatot is elláthatsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Pénzügyeid nagyon jól alakulhatnak. Még az is lehet, hogy ennek hatására újfajta terveket szövögethetsz. Az igazságosság, az őszinteség most mindennél fontosabb lehet. Ez nagymértékben befolyásolhatja a kapcsolataidat. Sőt, az életed alakulását is.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet veled a mai napon, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha pénzről van szó, akkor most nem lesz okod panaszra. Ha a magánéletedről van szó, és több vasat tartasz a tűzben, légy óvatos!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz és közben titkos utakon jársz, akkor bombabiztos alibire lesz szükséged, mert lebukhatsz. Persze, ha véget kívánsz vetni a viszonynak, akkor erre nem lesz szükséged. A mai napon fogd vissza magad, ha falatozásról van szó.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílhat alkalom, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat. Főleg akkor, ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni. Kerüld a nők társaságát, mert közöttük lehet olyan személy, aki miatt égnek állhat a hajad.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy megfigyeld és kielemezd a családtagokhoz fűződő kapcsolataidat vagy, hogy magadban meditálj belső működésedről és viselkedési mintáidról. Ha nyaralsz, fantasztikusan érezheted magad. Balesetveszélyes a nap!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Túlzottan érzelmes és szubjektív lehetsz ahhoz, hogy most bölcs döntéseket tudj hozni pénzügyi befektetések vagy spekulációs ügyletek tekintetében. Várj még egy kicsit az ilyen ügyekkel, mert később valóban pompás lehetőség adódhat.

Halak
II. 19. – III. 20.

A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel nagyon is el tudod képzelni az életedet, a jövődet. Egyik barátod most csalódást okozat. Kolléga kedvessége meglephet.