Horoszkóp 2018. július 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nem kell feltétlenül paranoiássá válnod, de most tényleg nem ártana elkerülni a rossz kinézetű alakokat és helyszíneket, ugyanis a mai napon erőszakos vagy durván felkavaró találkozásokban lehet részed. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, minden okod meg lehet az örömre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan gondolatok foroghatnak a fejecskédben, amelyen saját magad is meglepődhetsz. A párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha ezt te megteremted. Ha képes vagy alkalmazkodni, akkor örömteli lehet a péntek.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Van a környezetedben olyan személy, akinek a stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Valakinek a titka a tudomásodra juthat, és egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Ha most nyaralsz, pompásan érezheted magad, energiaraktáradat feltöltheted.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Olyan valakivel futhatsz össze, akivel a találkozás igen mélyreható lehet. Kerüld azonban a kellemetlenkedő alakokat, akik úgy viselkednek, mint az energiavámpírok. Ma érdemes értékesebb adás-vételt lebonyolítani, mert nagyon jól járhatsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon meglehetősen energikus lehetsz, és jól érezheted magad a bőrödben. Ha nincsenek hátsó gondolataid, akkor ma mély benyomást tehetsz másokra, annyira sikeresen teszed a dolgodat. Olyan találkozásra is sor kerülhet, amely feldobottá tehet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon nagyon intenzív élmények érhetnek, amelyek gyarapíthatják az önmagadról és a világról szerzett ismereteidet. Belső éned tudni fogja, ha változtatnod kellene az életeden. Hallgass tehát erre, majd hajtsd végre azt, amit kell. Ez most könnyen fog menni.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Készülj fel arra, hogy a mai napon valaki elszámoltathat. De az is lehet, hogy olyan élmény érhet, amelyből arra következtethetsz, hogy változtatnod kell, kevés dolog mehet a régi kerékvágásban. Ami nem állja ki a próbát, az átalakításra szorul.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben. Az a lényeg, hogy ne csak várd a segítséget, hanem légy te is a támogatója olyan barátnak, aki eddig is sokat tett már érted. Ha utazol, légy óvatosabb, mert balesetveszélyes a nap.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A másokkal való találkozásaid tartalmasak és gazdagítók lehetnek, ha egyébként érzelmileg a helyeden vagy. Ugyanakkor kissé kellemetlenek és elégtelenek is, ha szokásodhoz híven ezúttal is csak felületesen, érzelemmentesen közeledsz másokhoz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érzelmeid erősek és jól tudsz viszonyulni embertársaidhoz. Remek kapcsolatot építhetsz ki, és a meglévők ápolása sem eshet most nehezedre. Pénzügyek tekintetében a helyzet magaslatán állhatsz: most add elő ezirányú elképzelésedet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kissé szeszélyes lehetsz a mai napon, ez lehet az oka annak, hogy nehezebben tudsz alkalmazkodni. Pedig erre most nagy szükség lenne, mert csak így érheted el azt, amit célul tűztél ki magad elé. Ha nyaralsz, pompásan érezheted magad.

Halak
II. 19. – III. 20.

Keresd mások társaságát, kiváltképp baráti és rokoni körben – főleg nőkkel. Rendkívül együttérző és érzékeny lehetsz. Ha csoportban dolgozol, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Olyan témáról is szó kerülhet, amely téged felettébb érdekelhet.