Horoszkóp 2018. július 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy annyira rá vagy hangolódva másokra, hogy kész lehetsz magadról is megfeledkezve segítségére lenni másoknak. De az is megeshet, hogy kevesebb kedvet érzel a munkához, inkább csak beszélgetnél, lógatnád a lábad.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az álmodozások napja lehet a mai. Olyan dolgok foroghatnak a fejedben, amelyeknek a megvalósításával várni kellene még egy kicsit. De az is lehet, hogy a romantika rózsaszínű szemüvegén keresztül láthatsz egy kapcsolatot…

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad kötheti az ebet a karóhoz, amitől úgy érezheted, nehezebbé válhat az életed. Mivel bírságveszélyes ez a mai nap, nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat, különben mélyebben kell a pénztárcádba nyúlni.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A pénz körül foroghatnak a mai napon a gondolataid, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Előfordulhat, hogy úgy érzed: nem fizetik meg a munkádat. Nincs értelme ennek most hangot adni, mert a felettesedet inkább csak magadra haragíthatod.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad a mai napon az agyadra mehet. A munkahelyeden új helyzet van kialakulóban, amelyhez nem lesz könnyű alkalmazkodni. Ha vannak titkaid, azokra vigyázz, mert ha kiderülnek, nagy botrányra van kilátás.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A fizikai energiáid most eléggé alacsonyak. Legjobb, ha a mai napot meditációval vagy elmélkedéssel töltöd, mert lelkileg nyitottabb lehetsz, és így többet profitálhatsz az önismeret fejlesztése terén, mint általában. Baráttal légy kedvesebb.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel jó ideje nem kommunikáltál már. De az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt a vérnyomásod hirtelen a magasba emelkedhet. Ne hozz a mai napon döntést.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon abba a kísértésbe eshetsz, hogy önmagadat és másokat is rózsaszínű szemüvegen keresztül lásd. Ezzel nincs is különösebb baj mindaddig, amíg valamennyire fenn tudod tartani a kapcsolatot a valósággal!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Spirituális érzékenységed a mai napon fokozottabb, a finomságokat könnyebben fel tudod ismerni, ráadásul még láthatatlan dimenzióval kapcsolatos élmények is érhetnek. Ez a misztikus tapasztalat óriási hatással lehet rád, amely befolyással lesz a jövődre is.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Mind fizikailag, mind szellemileg letört lehetsz. Próbáld meg olyannak látni a világot, amilyen az valójában. A tervezgetést és a célok kitűzését halaszd későbbre. Valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amely miatt határtalanul boldog lehetsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha felmerül benned a vágy, hogy megússz egy helyzetet, és ezért kerülőutakat vennél igénybe, akkor ezt jó lenne, ha kivernéd a fejecskédből. Mert ha így teszel, akkor a dolgok visszájukra fordulhatnak és igazán nehéz helyzetbe kerülhetsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Önérvényesítési mutatód egyenlő lehet a nullával. Legjobb, ha későbbre halasztod a fontos dolgokat. Ha ez nem lehetséges, akkor össze kell szedni magad, és kitartani amellett, amit elhatároztál, amit fontosnak tartasz. Ha nyaralsz, jól érezheted magad.