Horoszkóp 2018. július 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás napod lehet, amikor a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. De az is előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt a feldobottság érzése keríthet hatalmába. Az optimizmus sugárzóvá tehet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Csinálj a mai napon valami mást és izgalmasat, különben az Uránusz teszi ezt meg veled, de az már nem biztos, hogy maradéktalanul tetszésedre szolgál. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz: annyi lesz, hogy akár tartalékot is képezhetsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Szellemi alkotókészséged ma fokozottabbá válhat. Érdeklődő, fantáziadús és éber lehetsz most, ami azt jelenti, hogy az agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. A memóriád is fantasztikus, talán régen megtanult dolog juthat az eszedbe.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai nap kellemesen érdekesnek, sőt talán még izgalmasnak is ígérkezik, amint a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutatkoznak meg. A szerelmi viszonyokban fantasztikus pillanatokat élhettek át, amely boldoggá tehet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy az okkultizmus, az ezotéria iránt kezdesz el érdeklődni. De megeshet, hogy olyan valakivel kerülsz kapcsolatba, aki olyan dolgokkal áll elő, amelytől talán még az állad is leeshet. Utazásra kiváló ez a nap!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Visszautasíthatatlan ajánlattal „találhatnak” meg! Ezen akkor is el kellene gondolkodni, ha elégedett vagy a jelenlegi helyzeteddel. Ha most töltöd a szabadságodat, akkor ne spórolj, inkább engedj meg magadnak akár luxusnak számító dolgokat is.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Energikus és fáradhatatlan lehetsz a mai napon. Kerekedj hát fel, és csinálj valami újat és izgalmasat. Ha megpróbálod nem észrevenni vagy elfojtani a változást hozó erőt, akkor nagy valószínűséggel valamilyen balesetben fog ez majd megnyilvánulni.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Légy a mai napon rendkívül óvatos, mert a sors egymás után hozhatja eléd a veszélyesnek bátran nevezhető helyzeteket. Az lenne a legjobb, ha a mai napon valami mást csinálnál, változtatnál a megszokott dolgokon, a rutinon.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon türelmetlenebbé válhatsz, és olyan személlyel szemben húzhatod ki a gyufát, akivel nagyon jó kapcsolatot kellene ápolnod. Ezért mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig, így elkerülheted azt a helyzetet, amit nem szeretnél.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki az eddig előtted ismeretlen vagy rejtett oldalát mutatja meg neked. Ne bonyolódj vitába, mert nem kerülhetsz ki belőle győztesen. Most érdemes nagyobb vásárlást bonyolítani.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben. Ezeknek az ismeretségeknek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz. A munkádban olyan változás történhet, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád.

Halak
II. 19. – III. 20.

Sokkal érzékenyebb lehetsz, mint máskor. Ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgot is a szívedre veszel, amelyet talán eddig nem vettél észre. Mivel most elfogult vagy, ezért nem szabad fontos ügyben döntést hoznod. Utazás nagyon jól sikerülhet.