Horoszkóp 2018. július 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint: „Mindenki a maga szerencséjének kovácsa”.  Saját választásaid vagy elképzeléseid lehetnek a valódi korlátaid. Gondold át a helyzetedet, vajon tényleg helyesek-e a feltételezéseid?

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Újra és újra ellenőrizned kellene a veled szemben támasztott követelményekről alkotott előítéleteidet. Légy türelmes, fokozd önfegyelmedet és az út nemsokára megnyílik előtted. Baráti, kollegiális kapcsolataid mindennél fontosabbá válhatnak.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden esély megvan arra, hogy energiaszinted a padlóra kerüljön. Még az is lehet, hogy úgy érezheted, mintha a körülmények súlya alatt roskadoznál. Tekintsd át újra saját választásaidat és vállalásaidat, lehet, hogy a dolgok már másként festenek.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Nem szégyen segítséget kérni. Ha szükséged van valakinek a támogatására, akkor lépj a tettek mezejére, és add elő kívánságodat. Megkaphatod most mindazt, amire vágyakozol. De az is lehet, hogy valaki lelket önt beléd és energiaszinted megemelkedik.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Megtörténhet, hogy a dolgok a mai napon másként alakulhatnak, mint ahogyan azt előre eltervezted. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt másként láthatod a jövőt, és ez elégedetté, bizakodóvá tehet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha most nyaralsz, pompásan érezheted magad. Ha dolgoznod kell, akkor nem esik nehezedre a munka. Olyan feladatot is elvégezhetsz, amelyet talán már jó ideje halogatsz. Nagyobb vásárlást most érdemes bonyolítani, mert anyagilag jól jársz.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor megeshet, hogy olyan valaki kerül képbe, aki miatt ezt a kapcsolatot hanyagolhatod. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra, mert a sors egymás után hozhat anyagilag remeknek nevezhető helyzetet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Dilemmába kerülhetsz: vajon mennyit tartozol adni magadból másoknak? Ezt a témát jó lenne, ha megbeszélnéd egy olyan személlyel, aki elfogulatlan, és aki tökéletesen látja a te helyzetedet. Ha most nyaralsz, nagyon jól érezheted magad.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A problémák a mai napon rávilágíthatnak arra, hová kellene összepontosítanod, hogy több önbizalomra tegyél szert. Megeshet, hogy többször juthat eszedbe a múlt, és nosztalgiával gondolhatsz vissza életednek egy korábbi szakaszára.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Úgy tudod a legjobban távol tartani magadtól a borús gondolatokat, hogy valami építő jellegű, hasznos dolgot végzel. A legrosszabb, amit most tehetsz, ha a páncélod mögé húzódsz, mint valami ijedt teknőc. Kényes probléma megbeszélésére alkalmas az idő.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még ha kevés kedvet is érzel, hogy másokkal megoszd a gondolataidat, vegyél erőt magadon, és teremts kapcsolatot a környezetedben élőkkel, mert a későbbiekben még nagy szükséged lehet mások támogatására. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon lázongó hangulatba kerülhetsz, ami értelemszerűen problémák forrása lehet, főleg a hatalmi pozícióban lévő személyekkel szemben. Hajlamossá válhatsz az elszánt ellenállásra, amivel sajnos önmagad alatt vágod a fát. Légy nyitott és türelmes.