Horoszkóp 2018. július 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Hajlamossá válhatsz többet tenni, mint amennyit általában tenni szoktál. Ami nem lenne baj, de légy óvatos, mert könnyen túlfeszítheted a húrt, ha nem veszed figyelembe, mit szeretnének mások. Kiváló a mai nap nagyobb vásárlásra.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Akármilyenek is a költekezési szokásaid – óvatos vagy merész – ma kiadsz a kezedből némi pénzt. Ezért nagyon fontos, hogy ügyelj arra, ne ess túlzásokba. A munkádban olyan változásokra van kilátás, amely téged is érzékenyen érinthet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnerednek nagy szüksége lehet arra, hogy törődj vele. Viseld szíveden az ő dolgait is, így a kapcsolatotok még erősebbé válhat. Megeshet, hogy többször járhatnak a gondolataid az exed körül és ez viszont is így lehet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon tervező-szervező kedvedben lehetsz, és ebben mindaddig jó is lehetsz, amíg nem akarod a többiek életét is illetéktelenül magad megszervezni. Vagyis, ha nem leszel minden lében kanál, akkor nem lesz okod panaszra a dolgok alakulása miatt.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan munkát is elvégezhetsz, amely nem tartozik a kedvenceid közé. Nem esik nehezedre erőt venni magadon, hiszen csak a kötelességedet teljesíted, és ettől máris jobban érezheted magad a bőrödben. Ha állást kívánsz változtatni, most lépj!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon kellene a felettesednek előadni a gondolataidat, a terveidet, mert nyitott lesz mindarra, amit mondasz. A testmozgás is nagyon fontos, mert a sporttal feltankolhatod a lemerülőben lévő energiaraktáraidat. A szerelem ege vakítóan kék lehet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon nem leszel megáldva határtalan energiával, de annyid mindenképpen lesz, amennyi a ténylegesen elvégzendő feladatodhoz szükséges. Nehezebben tudsz koncentrálni, a gondolataid elkalandozhatnak, ez pedig balesetveszélyt jelenthet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon fegyelmezetten, szervezett módon végezheted a munkádat, nem esik nehezedre a részletekre koncentrálni. Ezzel magadra vonhatod fontos személyek figyelmét, akik a protektor szerepét is eljátszhatják az életedben.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Elméd rendezetten működhet, jól tudsz összpontosítani. Összefogott és óvatos lehetsz ma, és villámgyorsan el tudsz igazodni a részletek kusza hálójában. Most a konkrétumok érdekelhetnek. Többször járhatnak gondolataid az exed körül.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden olyan feladat szempontjából kedvező ez a nap, ahol koncentrált figyelemre van szükség az apró részletek miatt. Ha párkapcsolatról van szó, akkor lesz béke és nyugalom, ha te nem kötöd az ebet a karóhoz. Vagyis, ha alkalmazkodsz a társadhoz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagyszerű alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy kívülről megfigyeld az életedet, a terveidet, a családodat, a környezetedben élőket, hogy lásd mi az, ami működik, és mi az, aminek búcsút kellene inteni. Eközben nagyon sokat tanulhatsz önmagadról.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai nap az egyike azon napoknak, amikor legszívesebben meglógnál a munkahelyedről. Úgy érezheted, agyon nyom a munka és a kötelesség, és emiatt nem teheted azt, amit akarsz, amihez igazán kedved lenne. Türelem, ennek a napnak is vége lesz egyszer.