Horoszkóp 2018. július 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Igazságtalan helyzet alakulhat ki, amely miatt még az is lehet, hogy könny csilloghat a szemedben. Szedd össze magad, és állj ki saját magadért, mert ezt most senki sem fogja megtenni helyetted. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, akkor nemcsak elérhetsz egy csomó mindent, hanem meg is győzhetsz a saját elképzeléseidről másokat is. Utálatos kollégával szemben tarts három lépés távolságot.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelmi viszonyokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel szemben következetesnek kellene lenned, mert így érheted el mindazt, amit szeretnél. A munkahelyeden több az irigy és gonosz kolléga, mint máskor.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Tartsd magad edzésben, és ne fojtsd el az esetleges csalódottság érzését sem. Igyekezz azt feldolgozni valahogy konstruktív módon, különben baleset vagy lázas, fertőzéses betegség lehet belőle. A régi párkapcsolatokban neked kell engedned.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Sok energiával rendelkezel és képes lehetsz mindent megvalósítani, amit csak tervbe vettél. Ha szülő vagy, gyermeked miatt a boldogság járhatja át minden porcikádat. Nincsenek ellenséges érzéseid, de előfordulhat, hogy valaki mégis kihúzza nálad a gyufát.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha a pénz nem lesz ma a központi témád, akkor a magánéletedben minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd, ahogyan vágysz rá. Hajlamossá válhatsz az embereket az anyagi helyzetük alapján megítélni, ami óriási tévedéshez vezethet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan események történhetnek, amelynek hatására úgy gondolhatod, az lenne a legjobb, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Szedd össze magad, és ne tegyél olyat, amit megbánhatsz. Kedvez a mai nap kulturális programnak, ami feltölti szellemi és lelki energiaraktáraidat.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Könnyen pörlekedő hangulatod támadhat és éppen azzal a személlyel keveredhetsz konfliktusba, akivel nagyon nem kellene, mert ádáz ellenségre tehetsz szert. Ha szabadságon vagy, akkor remekül fogod érezni magad. Egészségedre jobban ügyelj.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Akinek olyan barátja van, mint neked, annak már nincs is szüksége ellenségre. Légy távolságtartóbb a mai napon, így kerülheted el azt a helyzetet, amely mély sebet üt a szíveden. Kiváló a nap utazásra, nagyobb vásárlás bonyolítására.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Feletteseddel szemben tarts legalább tíz lépés távolságot. De az is lehet, hogy még ez sem véd meg a haragjától. Mivel nem tudod jól képviselni most a saját érdekeidet, jobban tennéd, ha a háttérbe vonulnál, és kivárnád a te idődet. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Bírságveszélyes ez a nap, ezért fontos, hogy minden szabályt betarts. A mai napon egyik pillanatról a másikra rádöbbenhetsz, hogy valaki a hátad mögött aknásíthatja a terepet. Itt az ideje, hogy kiállj saját magadért, illetve megmutasd az illetőnek, hol a helye.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan hír juthat el a fülecskédbe, ami miatt összeszorulhat a szíved, összeugorhat a gyomrod. Próbáld meg az irigység érzését száműzni, mert ezzel csak saját magadnak árthatsz. Költözködésre, otthonod szépítésére kiváló a nap.