Horoszkóp 2018. július 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nagyon jól tudod a mai napon képviselni a saját érdekeidet, ezért nyomulni kellene. Kiváló ez a mai nap megélhetéssel kapcsolatos megbeszélésekre, felmerülhet a változtatásnak a lehetősége. Kolléga irigy magatartása előtt értetlenül állhatsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Most nincs itt az ideje, hogy magányos farkas legyél, hanem együtt kell működnöd a többiekkel. Ez nem azt jelenti persze, hogy a hátsó ülésen kell helyet foglalnod. Azt azonban igen, hogy energiádat úgy tudod a legjobban hasznosítani, ha másokkal együttműködsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon érdemes lenne a feletteseddel megbeszélni mindazt, ami már egy ideje foglalkoztat, esetleg nyomaszt. Olyan új lehetőséget is utadba sodorhat a gondviselés, hogy el sem mered hinni, mindez veled történik. Pénzügyeid remekül alakulhatnak.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A fizikai energiád megnőhet, ezért érezheted úgy, hogy képes lennél megbirkózni szinte az egész világgal. A fokozott önbizalom és tetterő lehetővé teszi, hogy olyan feladatokat is el tudj végezni, amelyeket már régóta meg kellett volna tenned.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rendkívüli sikereket érhetsz el a munkában, megélhetésben. Ha változtatni kívánsz az életeden, akkor a sors most lehetőséget kínálhat erre. Ha valamit titkoltál eddig, akkor ez a napvilágra kerülhet, de csak és kizárólag a te akaratodból.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Figyelmednek a fókuszában a párkapcsolatod áll, ami azért jó, mert ha a viszonyodban nem volt minden fenékig tejfel, akkor most rajtad áll, hogy lezárod, vagy folytatod tovább. Testmozgás jó hatást gyakorol a fizikai és lelkiállapotodra egyaránt.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy mérlegre teheted a párkapcsolatodat. Ha nem akarod folytatni, akkor nincs értelme tovább húzni-halasztani a dolgokat, mert ez nem jó senkinek. A munkában olyan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására irigyeid száma megduplázódhat.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Szexuális étvágyad és teljesítőképességed fokozódik. Ha a magánéletedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most minden megváltozik, az új helyzetben pedig kedvedet lelheted. Baráttal megoszthatod a titkodat, aki nem fogja továbbadni.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kedvez az idő mindenféle ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Amennyiben a hatóságokkal lenne dolgod, akkor a sors a segítségedre lehet, és minden úgy alakulhat, ahogyan azt szeretnéd. Nagyobb vásárlás bonyolítására jó a nap.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Mielőtt megszólalsz, érdemes lenne elszámolni hétig, így elkerülheted, hogy magad alatt vágd a fát. Olyan hír is eljuthat ma a fülecskédbe, hogy egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Szedd össze magad, és ha kell, akkor állj ki saját magadért.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nem könnyű veled az élet. Az állatövben a mai napon te vagy a legérzékenyebb, a legkényesebb. Ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgok is idegesítenek, vagy olyan dolgokat is a lelkedre veszel, amelyek korábban még csak fel sem tűntek. Ma neked kellene másokhoz alkalmazkodni.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha szülő vagy, akkor nehézség adódhat a gyermekeddel, amely jórészt az ő energiatúltengéséből fakad. A környezetedben van egy olyan személy, akinek a siralmait kénytelen vagy hallgatni. Ha mesteremberekkel van dolgod, acélozd meg az idegeidet.