Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Felvillanyozott hangulatba kerülhetsz, hiszen olyan váratlan események történhetnek, amelyek pozitív változások elindítói lehetnek. A szerelemben sajnos csalódást kell elszenvedned. A könnyek tisztítják a lelket!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal a viszonyod kissé nehezebben elviselhető lesz, elsősorban az anyagiak, esetleg egészségügyi probléma kialakulása miatt. Ha most bonyolódsz kalandba, ez rövid életű lesz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az emberi kapcsolataidban olyan helyzet jöhet létre a mai napon, amely miatt talán ott fogsz sírni, ahol senki sem lát. A munkahelyeden, vagy a munkád során több álnok, hazug emberrel hoz össze a sors. A pénz a mai napon inkább jön, mint megy.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban furcsa helyzet alakulhat ki. Mintha partnered nem értékelne semmiféle változást, amelyet te kezdeményezel. Illetve mintha azt sem venné észre, hogy te mennyi változtál bizonyos dolgokban. Hívd hát fel rá a figyelmét!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha a szinglik táborához tartozol, és ezt már elviselhetetlennek érzed, akkor se menj bele egy most kínálkozó viszonyba, mert ezt később nagyon megbánod. Kiváló az idő ingatlannal, bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyek intézésének.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha van munkád, akkor még az a csoda is megtörténhet, hogy nem csak a főnököd lesz elégedett a teljesítményeddel, hanem új lehetőség is adódhat. A házasságokban, régi párkapcsolatokban csalódottnak érezheted magad.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kolléga viselkedése miatt csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy más helyett tarthatod a hátad, és végezhetsz el olyan feladatot, amihez semmi közöd. Olyan valakivel találkozhatsz, akivel már egy ideje nem tartod a kapcsolatot.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan dolog miatt aggodalmaskodhatsz, amely nem fog bekövetkezni. A fantáziád ma rendkívül színes, ezért gondolhatsz olyan dolgokat is, amelyeknek semmiféle valóságalapja nincs. Egészségedre jobban ügyelj.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha pénzről van szó, akkor sajnos a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán. De az is megtörténhet, hogy egészségügyi probléma alakulhat ki, ami miatt át kell szervezni a hétköznapjaidat. Anyagi ügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor olyan feszült helyzet jöhet létre, hogy akár búcsút is inthettek egymásnak. Hatósági ellenőrzésre van kilátás, de az is lehet, hogy feletteseddel kellemetlen beszélgetésre kerülhet sor.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha pénzről van szó, akkor sajnos ma sem állsz a helyzet magaslatán. Ezért légy nagyon figyelmes, mert lehetőség van arra, hogy meglopjanak. Kolléga irigykedő magatartása előtt értetlenül állhatsz. A csalódás elkerülhetetlen…

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden vannak olyan kollégák, akik meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Felettesednél könnyebben elérheted mindazt, amit szeretnél. Ezért most hozakodj elő még a legkényesebbnek tartott témákkal is. Vevő lesz a mondandódra.