Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan emberek társaságát keresheted, akik teljesen mások, mint amilyen te vagy. Ami ezekben az emberekben kezdetben vonz, az később taszítani fog. Olyan személyről hallhatsz hírt, akivel nagyon régen találkoztál, és amit hallasz, az megrázhat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jó nap lehet ez a mai a befektetésekre. Persze csak akkor, ha nem sajnálod az időt az alapos vizsgálódásra. Ugyanis attól, hogy valami új és izgalmas, még távolról sem elég indok arra, hogy pénzt fektess bele. Kollégával szemben légy toleráns.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon erőteljes hullámzás lehet az anyagiakra a jellemző. Ugyanis nyereségre is szert tehetsz, de közben könyvelésed kiadás oldala is mozgásba lendülhet. A párkapcsolatokban minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új emberekkel hozhat össze. Még az is lehet, hogy rád talál a szerelem! Ha már szerelmes vagy, akkor olyan változások történhetnek a kapcsolatban, amelyre talán a legmerészebb álmaidban gondoltál csak.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkához próbálj meg a mai napon úgy hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. Nem kell neked agyon hajszolni magadat. Olyan találkozásban lehet részed, amelynek hatására elgondolkodhatsz azon, vajon miért nem sikerül az, amit annyira szeretnél.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nem ajánlott senkivel közös ügyletbe kezdeni. Még akkor sem, ha úgy látod, hogy ez minden idők egyik legjobb pénzkereseti lehetősége lenne. Mert sajnos abból, amit most látsz, a későbbiekben semmi sem lesz. Balesetveszélyes a nap, légy óvatosabb.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon keresheted az újat, a szokatlant és ezt valószínűleg úgy találhatod meg, hogy olyasmit teszel, vagy olyan helyre mész, ami általában nem tartozik a szokásaid közé. Az is lehet, hogy új emberekkel hoz össze a sors, akiktől sokat tanulhatsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Figyeld meg a saját reakcióidat, így lehetőséged lesz önmagad jobb megismerésére. Az is lehet, hogy váratlanul olyan helyzet teremtődhet, amely miatt csak kapkodod a csodálkozástól a fejed. Balesetveszélyes a nap, ne rohanj, ne kapkodj.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy az újdonság hajszolása lehet úrrá feletted. Légy tehát sokkal óvatosabb, különösen, ha pénzről van szó. A munkahelyeden újabbnál újabb ötleteket várnak tőled. Amivel nem lesz nehéz előrukkolni, mert rendkívül kreatív vagy ma.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Váratlan fordulatokban bővelkedhet a mai nap. Lesznek közötte olyan események, amelyeknek örülsz, és lesz olyan is, amely miatt bosszankodhatsz. A párkapcsolatokban minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd. A döntés a kezedben van.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A most kezdődő kapcsolat valószínűleg különös, ám rövid életű lesz. De ebben a viszonyban megtalálhatod, illetve megkaphatod mindazt, amire már jó ideje vágyakozol. Kedvez a mai nap a nagyobb vásárlások lebonyolításának.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, nem csak elérhetsz egy csomó mindent másoknál, hanem meg is győzheted őket elképzeléseidről. Mindenki önként teszi azt, amit te szeretnél.