Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan váratlan helyzet adódhat, amely jelentősebb összeget húzhat ki a zsebedből. De az is megtörténhet, ha pénzről van szó, akkor valaki nem tartja be ilyen jellegű ígéretét, ami miatt azért ne idegeskedj, mert később minden a kedved szerint alakulhat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan emberek vannak a környezetedben, akik rosszindulatúak, irigyek, erőszakosak. Próbálj meg velük szemben nagyobb távolságot tartani, így elkerülheted, hogy olyat tegyenek, amely miatt neked csilloghat könny a szemedben.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs szüksége ellenségekre. Egy jó ismerősről olyan dolgok derülhetnek ki, amelyek miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. De te a legőrültebb helyzetben is higgadt, nyugodt tudsz maradni.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Talán a holnapi Újhold miatt érezheted kissé nyomottnak magadat. Ha módodban áll, akkor a mai napot vedd ki, és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek örömet okozhatnak. Pénzügyek terén több lesz a kiadás, ami miatt nem érdemes idegeskedni.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Adódhat egy váratlan lehetőség, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani, mert ez a soha vissza nem térő kategóriába tartozik. Kénytelen leszel ma olyan valakihez alkalmazkodni, aki nem tartozik a szíved csücskei közé.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi viszonyok fölött viharfelhők gyülekezhetnek, és egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nagyon nem szeretnél. Sajnos most teljes mértékben tehetetlen vagy, mert a dolgok menete nem rajtad múlik.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Paprikás hangulatba kerülhetsz, mert elviselhetetlennek érzed valaki viselkedését. Nem lesz könnyű megőrizni a hidegvéredet, de ha sikerül, akkor boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Régen látott ismerőssel futhatsz össze.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt feszültté válhatsz. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Barátnak, jó ismerősnek légy a segítségére, támogasd őt.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi kapcsolatokban úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél, amely bármelyik pillanatban felrobbanhat. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt ne idegeskedj, mert a kialakult helyzeten úgysem tudsz változtatni.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden jön létre olyan szituáció, amely miatt kényelmetlenül érezheted magad. Megtörténhet, hogy olyan dologhoz kell alkalmazkodnod, amihez egyáltalán nincs kedved.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha vannak titkaid, akkor azokra nagyon vigyázz, mert ha kiderülnek, akkor óriási botrányra van kilátás. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a hatására más szemmel láthatod a világot, és benne a saját helyedet.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai nap legfontosabb feladata: jobban vigyázz a pénzedre. A vásárlást halaszd későbbre, mert olyan dologra adhatsz ki, amivel nyomban megcélozhatod a kukát. Barát hajlamossá válhat a kisstílű viselkedésre, ami előtt értetlenül állhatsz.