Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan valakivel kell ma kommunikálnod, akire igazán nem vagy kíváncsi. De az is lehet, hogy olyan dolgok juthatnak eszedbe, amelyet azonnal papírra kell vetned, mert hamar kimegy a fejedből. Ha ma vásárolsz, anyagilag jól járhatsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Könnyen pörlekedő hangulatod támadhat és konfliktusba keveredhetsz. Ha azonban képes vagy termőre fogni a hallatlanul nagy energiádat, akkor elkerülheted a konfliktust és sokra viheted. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kissé veszekedős hangulatban lehetsz. Úgy érezheted, meg kell védened magad, mert talán a becsületed forog kockán. Valakit meg kell győznöd valamiről, és azért sikerül, mert lesz hozzá elég önbizalmad. Csak ne légy tudálékos!

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Megtörténhet, hogy emésztési probléma merül föl. Nagyon jó lenne, ha odafigyelnél arra, hogy mit és mennyit eszel. Kedved támadhat a mai napon kicsinosítani az otthonodat. Szomszédod magatartása miatt ne hergeld magad.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon sportolnál, megmozgatnád a tagjaidat, mert nemcsak kedvet érezhetsz az ilyesfajta tevékenységhez, hanem fantasztikus eredményt is elérhetsz. Kedvez a mai nap rokoni kapcsolatok ápolásának.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rengeteg az energiád, de kevés az önfegyelmed. Leginkább csak szórakoznál. Rajta hát, ha van rá lehetőséged, akkor lazíts. Mindenkinek jár néha egy kis pihenő. Végezz valamilyen aktív és megerőltető, de nem veszélyes fizikai tevékenységet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Tartsd edzésben magad fizikailag. Ha csalódás ér, akkor azt ne fojtsd el. Igyekezz feldolgozni valahogy konstruktív módon, különben baleset vagy lázas, fertőzéses betegség lehet belőle. Segíthet a kemény fizikai munka, vagy a sport.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Gondjaid támadhatnak a közösen kezelt pénzügyekkel. De az is lehet, hogy valami többe kerül, mint amennyit te eredetileg szántál volna rá. Át kellene alakítani a családi költségvetést. Rokon miatt szomorkás lehet a hangulatod.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan ajándékkal kedveskedhet valaki, ami miatt boldognak érezheted magad. Nincs értelme olyan dolog miatt emészteni magad, amely nem a te akaratodon múlik. Egyszerűen fogadd el a helyzetet, és lépj tovább.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagyon energikus vagy, készen állsz a mai napon akár a kemény munkára is. Sportolásra kiváló ez a nap, nagyszerűen érezheted magad anélkül, hogy mindenáron győzni akarnál. Rokonnak ajándékkal kedveskedhetsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan dologgal foglalkozhatsz, amelynek a végzése boldoggá tehet. Kiváló a mai nap kulturális eseményre, amelynek hatására olyan felismerésre tehetsz szert, amely boldoggá, nyitottá és elfogadóvá tehet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Érzelmeid és a vágyaid igen erőteljesek, sőt szenvedélyesen nyilvánulhatnak meg. Olyan emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik képesek kiváltani belőled még a legtitkosabb érzelmeidet is. Szexuális kapcsolataid felhevülnek!