Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, a kollégáid között van egy olyan személy, aki annyira irigy rád, hogy a szeme fehérje is sárgává válik. A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrült helyzet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kedvez a mai nap minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Megtörténhet az is, hogy olyan valakivel esel szerelembe, aki először inkább felingerel, majd felkorbácsolja a szenvedélyt. Váratlan, pénzügyi lehetőségre igent kell mondani.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Érzelmeid igen intenzívek lehetnek. Ám amilyen gyorsan fellángolsz, éppen olyan gyorsan fogsz lehiggadni. Kollégával tökéletes lehet az összhang.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések tehetik bonyolulttá a mai napodat. Iszonyatosan nagy energiával rendelkezhetsz, amelyet jó lenne, ha célirányosan használnál fel. Érzelmi tűzijátékra kerülhet sor, amit élvezhetsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szexuális étvágyad és érzelmeid megerősödhetnek, elmélyülhetnek, felfokozódhatnak. Bepillantást nyerhetsz fontosabb kapcsolataidba, miután a felszín alatt kutatod a lényegüket. Mert most nem elégszel meg a külszínnel.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkában meg fog mutatkozni az a belső felfokozottság, amit ilyenkor érzel és az ettől nyomatékosabbá, hatékonyabbá válhat. Kollégával kitalálhatják egymás gondolatát. A tökéletes összhang hozzájárulhat a jó közérzetedhez.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szerelmi érzéseid és szexuális étvágyad ma megnőhet, megerősödhet és ezt könnyedén ki is tudod fejezni. Kapcsolatod új mélységei tárulkozhatnak fel előtted. Bármely ma kezdődő kapcsolat tűzvészként terjedhet szét benned.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mindenféle kapcsolatodnak az érzelmi hőfoka a mai napon megnőhet, bár ez nem feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellent, ha változtatásokra van szükség.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon minden megtörténhet. Még az is, hogy heves szexuális energiák kerítenek hatalmukba, féltékenység, érzelmi manipuláció és irracionális társas viselkedés jön létre. Valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amitől elakadhat a szavad.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amennyiben az energiákat helyes mederbe tudod terelni, akkor azok egy szerelmi kapcsolatban páratlan élményekhez juttathatnak. A most kezdődő kapcsolatok fantasztikusak lehetnek, ilyenben talán még sohasem volt részed.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Balesetveszélyes a mai nap, ezért nézz a lábad elé, és mindenhova indulj korábban, hogy ne kelljen kapkodnod, rohannod. Ajánlott a mai napon a keményebb fizikai munka, vagy a sport, így vezetheted le iszonyatosan nagy energiáidat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A konfliktusok szinte elkerülhetetlenek, különösen, ha nem tudod levetkőzni mások feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tartod mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennének a dolgok, mint bármikor, korábban.