Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Vigyázz, mert ezen a napon a párkapcsolatodban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha el akarod kerülni a cirkuszt, akkor őszintének kell lenned, és egyértelműen viselkedni. Ha dugdosod a pénzed, lebukhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz, mint máskor. Minden érdekesnek és izgalmasnak tűnik, bármi legyen is az. Előfordulhat, hogy valakinek az irigysége megdöbbent, mert talán éppen róla nem gondoltad volna ezt a viselkedést.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon remek alkalom kínálkozik arra, hogy megbirkózz azokkal a régi keletű problémákkal, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek.  Nem leszel a jól bevált rutin foglyai, ami jó dolog, mert egész nap jobbnál jobb ötleteid támadhatnak.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon olyan beszélgetésekre kerülhet sor, amelyek izgalmas, új gondolatokat ébreszthetnek benned. Még régi baráttal vagy jó ismerőssel is összefuthatsz, aki olyan témát hoz fel, amely megragadhatja a te képzeleted, és később ez még hasznodra lehet!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jó lenne, ha ma olyasvalamit csinálnál, amely igazi különlegességnek számít. Lazíts, és csak egyszerűen hagyd maguktól megtörténni az eseményeket. A szerelmi viszonyokban feszült helyzet jöhet létre, a megoldás a te kezedben van.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nagyobbak lehetnek a mai napon a kiadásaid, amely miatt azért nem kellene idegeskedni, mert ez most elkerülhetetlen. A párkapcsolatokban képes vagy az alkalmazkodásra, így a viszonyotok egy újabb nehéz helyzeten lehet túl, és válhat szorosabbá.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Jó alkalom kínálkozik ma arra, hogy eredeti módon közelíts meg egy régi problémát. A mai nap a felfedezések és izgalmas kihívások ideje. Összefuthatsz egy olyan személlyel is, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha tanulmányokat folytatsz, olyan tantárgyakban jeleskedhetsz, amelyek újszerűen láttathatják veled a világmindenséget. Csinálj valami egészen mást, szokatlant. A most támadó ötleteket a későbbiekben aranyat érhetnek.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Éberebb és szellemileg frissebb leszel a mai napon. Mindent érdekesnek és izgalmasnak találhatsz, bármi legyen is az. A megérzéseid is tökéletesen működhetnek, amelyekre ha hallgatsz, előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy megbirkózz azokkal a régi keletű problémákkal, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek. Nem leszel a jól bevált rutin foglya, ami jó dolog, mert egész nap új ötletekkel bombázhat valaki.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Csak jegyezd le egy papírra az ötleteidet és majd máskor próbáld kidolgozni részletesen. Jobb lenne, ha a fontos döntéseket is egyelőre elnapolnád. A mai eszmecserék ösztönzőleg hathatnak rád és igen izgalmasnak ígérkeznek.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nagyobb türelmet tanúsíthatsz a szokatlan nézetek és stílusok képviselőivel, mint általában. És ebből igen sok haszonra is szert tehetsz. Az utadba sodorhat egy igazi különc személyt a sors, aki iránt elragadtatottságot érezhetsz már a találkozásotok első pillanatában.