Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Egyelőre tedd félre az átfogó, hosszú távú tervezést és összpontosíts a részletekre. Ugyanis hamar meg fogod találni a „legyet a levesben” és ez most egy jó alkalom, hogy kihalászd belőle. Valakinek a véleményére ne hallgass.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon nehezedre eshet a kommunikáció, főleg azért, mert attól félhetsz, hogy kiadod magad. Ez az érzés azért jelentkezhet benned, mert olyan valaki beszél veled őszintén, akivel eddig bonyolult, sőt nehéz volt a kapcsolatod. Mielőtt megszólalsz, számolj hétig, így nem történhet baj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a negatív gondolkodásra. Ahhoz, hogy kikerülj ebből a spirálból, tudatosan rá kell szorítanod magad a kommunikációra, a hangsúlyt pedig a pozitív dolgokra kellene helyezned.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy egy korábbi esemény kerül terítékre, és olyan dolgok hangoznak el, amelyek mélyen megsebezhetik a lelked. De az is lehet, hogy valakivel olyan témáról beszéltek, melynek hatására a közöttetek lévő kapcsolat szünetelhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nagyon fontos, hogy a mai napon pozitívan gondolkodj. Még akkor is, ha olyan események történnek, amelyek miatt a lelked nehézzé válhat. A testvéri kapcsolatokban bonyolult helyzet jöhet létre: neked kellene engedni…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Sohasem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek látszik. Ügyelj arra, hogy ne vessz el a részletekben, mert emiatt nem láthatod az összképet. Tegyél koncentrált erőfeszítést, hogy minden helyzetben pozitívan gondolkodj…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha egy mód van rá, akkor tartsd magad távol a politikától. Ha ez nem lehetséges, próbálj meg diplomatikusan fogalmazni, így nem hozod magad kínos helyzetbe. Ha a szerelmi életedre az állóvíz a jellemző, akkor rövidesen változásra van kilátás.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A nagy áttekintést igénylő tervek elkészítését és az ilyen jellegű munkálatokat hagyd másokra. Pénzügyek terén szorosabbra kellene húznod a nadrágszíjat, mert olyan dologra adhatsz ki pénzt, amivel nyomban megcélozhatod a kukát.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napot szenteld a részletekkel való foglalkozásnak és a szükségessé vált környezeti változtatásokat hajtsd végre. A nagy áttekintést igénylő tervek elkészítését és az ilyen jellegű munkálatokat hagyd máskorra. A folyadékfogyasztásra ügyelj!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma a precizitás és a koncentráció az erős oldalad. Könnyen megbirkózhatsz aprólékos szellemi feladatokkal, viszont elriaszthatnak az átfogó szemléletmódot igénylő munkák. A kedveseddel tökéletes lehet közöttetek az összhang!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai nap nem nevezhető gondtalannak. Figyelj az élet gyakorlatias vonatkozásaira. Itt az ideje, hogy változtass az életeden, a viselkedési szokásaidon, mert ha ez sikerül, akkor sokkal könnyebbnek érezhetsz mindent.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Konzervatív és óvatos hozzáállásod jó szolgálatot tehet aprólékos munkálatoknál, de hiányozhat belőled a kellő áttekintés, ami pedig hosszú távú tervek készítésekor nélkülözhetetlenek. Rokonnal beszélj a gondjaidról.