Horoszkóp 2018. június 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon képessé válhatsz az átfogó szemléletmódra és kellő előrelátással tudsz tervezni. Mások véleményével szemben nagyobb türelmet tudsz tanúsítani és a szervezőkészséged is hatékonyabbá válhat, mint korábban bármikor.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jobban megértheted önmagadat és pontosan tudod, hogy mit akarsz. Felismerheted, hogy akkor viheted a legtöbbre, ha másokkal együtt tudsz működni. Ennek hatására minden megbeszélésed a lehető legkedvezőbben alakulhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Törekedj olyan ismeret megszerzésére, amely az Univerzum és a benne elfoglalt helyed megértését szolgálja. Ilyen például a vallás, a filozófia, az ezotéria, az okkult témák. Munkahelyeden remekül érezheted magad, jól kijössz mindenkivel.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon olyan esemény történhet, amelynek hatására megértheted, hogyan illeszkednek mindennapi életed kis darabkái egy egyetemes mintába. Ennek nyomán mélyebb önismeretre tehetsz szert, kis világod gazdagabbá válhat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jó alkalom a mai nap utazásra. Olyan dolog iránt érdeklődhetsz, amely korábban még csak a figyelmedet sem keltette fel. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz: olyan döntést hozhatsz, amely jó hatást gyakorol anyagi helyzetedre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mindenféle üzleti tranzakció lebonyolítására kiváló ez a nap. Pozitív gondolkodásnak köszönhetően remekül érezheted magad a bőrödben. A szerelmi kapcsolatban akkor érezheted jól magad, ha alkalmazkodsz kedvesedhez.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A sikeres kommunikáció napja a mai, amikor olyan emberekkel találkozhatsz, akivel öröm lesz a beszélgetés. Mivel nyitottabb és elfogadóbb vagy, ezért olyan személlyel is eredményes kommunikációt folytathatsz, aki nem a szíved csücske.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Elméd tiszta és éles, optimizmusod pedig határtalan. Kis önfegyelemmel még a legnehezebb problémákkal is meg tudsz birkózni. Nyitottá válhatsz új eszmék és információk iránt. Remek a nap vallással, filozófiával és ezotériával való foglalkozásra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Pozitív hozzáállásod, optimizmusod, messzire tekintő szemléleted jogosíthat fel arra, hogy nagy terveket készíts. Ám hajlamossá válhatsz a részletek fölött átsiklani, ami miatt a későbbiekben nehéz helyzetbe kerülhetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A legfontosabb, minden helyzetben tisztességesnek és becsületesnek maradni. Különösen, hogy a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amelyet ha megragadsz, akkor nagyon jól járhatsz. Ne feledd, hogy a sors mindenért benyújtja a számlát…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Hallgass a megérzéseidre, mert ezek a mai napon nem csalnak meg. A környezetedben van egy olyan személy, akinek a stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni hidegvéredet, ez a helyzet sem tart örökké.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Készséggel hallgasd meg a környezetedben lévők véleményét és maradj rugalmas, alkalmazkodó. Őrizd meg a humorérzékedet és a „térlátásodat”. Ma nagyon figyelj a munka során, mert a legkisebb hiba is alaposan megbosszulhatja magát.