Horoszkóp 2018. június 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Figyelmednek középpontjában a párkapcsolatod állhat. Az is lehet, hogy olyan téma kerül terítékre, amely korábban kényesnek számított, és amely miatt akár össze is veszhettetek. Most ezzel bátran előhozakodhatsz, mert minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kollégával nagyon jól kijöhetsz, olyan dolgokról is szó eshet, amely nagyon fontos neked. Pénzügyeid is remekül alakulhatnak. Még az is lehet, hogy olyan bevétel üti a markodat, amelyre nem számítottál. Egészségedre jobban ügyelj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Csúcsformában lehetsz a mai napon, amikor olyan dolgokban is sikeres lehetsz, amelyek nagyon fontosak neked. Ha szülő vagy, a gyermeked körül foroghatnak a gondolataid. De ne csak elmélkedj, hanem lépj a tettek mezejére, és segíts neki.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha munkáról van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Egyik pompás ötletet követheti a másik. Kollégával remekül össze tudsz dolgozni. Olyan dolgokon is törheted a fejecskédet, amely a saját életeddel, jóléteddel kapcsolatos.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szerelem ege vakítóan kék lehet a mai napon. Ha a szinglik táborához tartozol, összehozhat a sors egy olyan személlyel, akivel tökéletesen megérthetitek egymást. Ha szülő vagy, csemetédre büszke lehetsz!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Illetve nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, különösen akkor, ha pénzről van szó. Az emberi kapcsolataid is kellemesen alakulhatnak, az elégedettség járhatja át minden porcikádat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Többen úgy gondolhatják, hogy neked csak megszületni volt nehéz. A szerencse istenasszonyának, Fortunának a támogatását élvezheted. Hatására az élet több területén érhetsz el nem mindennapinak nevezhető eredményeket.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Pénzügyeidnek alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Olyan dolgokat is vásárolhatsz, amelyek boldoggá tehetnek. Ha vannak kintlévőségeid, akkor ezeket most behajthatod. Mozogj, sportolj, mert ez jót tesz testednek, lelkednek.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Legszívesebben se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Ám a helyzet nem ilyen egyszerű. Próbálj meg alkalmazkodni, különben csak a saját életed teheted nehézzé, elviselhetetlenné. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden kiderül: pótolhatatlan vagy. Feletteseddel tökéletes lehet közöttetek az összhang, olyan dolgokban is sikert érthetsz el nála, amelyről korábban úgy gondolhattad: teljességgel lehetetlen.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kedvez az idő külföldi utazásnak, illetve olyan terveket szövögethetsz, amelyek bátran nevezhetők fantasztikusnak. De az is lehet, hogy közelmúltban olyan események történtek veled, hogy ezeknek még mindig a hatása állhatsz. Persze jó értelemben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az egészséged legyen a legfontosabb a mai napon. Itt az ideje, hogy belekezdj olyan tevékenységbe, amely jó hatást gyakorol a testedre és a lelkedre. Feletteseddel remekül kijöhetsz, olyan témáról beszélhetsz vele, ami neked fontos.