Horoszkóp 2018. június 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a párkapcsolatodnak köszönhetően fantasztikus pillanatokat élhetsz át. Előfordulhat, hogy a társad nagyra értékeli a kapcsolatotokat, és talán még a csillagokat is lehozhatja neked az égről.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon megszáll téged az ihlet. Olyan gondolataid lehetnek, amelyek miatt más színben láthatod a világot, és természetesen benne a saját helyedet. Kulturális esemény fantasztikus lesz, sokáig töltekezhetsz lelkileg belőle.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Realitás érzéked meglehetősen hiányos. Így aztán olyan dolgokat képzelhetsz, amelyeknek semmi köze sincs a valósághoz. Fontos pénzügyi döntést jobb, ha későbbre halasztasz, mert így elkerülheted a veszteséget. Ami el tud romlani, az ma el is fog.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kreatív képzelőerőd a mai napon szárnyakra kaphat. A szépségre és a harmóniára is sokkal fogékonyabb lehetsz, mint máskor. Ezért kiváló a mai nap lakásod csinosítására, a fiókokban, szekrényekben a rend rakására.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon javíthatatlanul romantikus vagy, és ha nem vesztegeted az idődet álmodozással, akkor valóban eggyé válhatsz szeretteiddel. Ráhangolódhatsz az igényeikre és úgy tudsz eleget tenni neki, hogy közben magadat is boldoggá teszed.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Azon veheted észre magad a mai napon, hogy egyik álmot kergeted a másik után. Talán olyan filmet, színházi előadást is nézel, és könyvet olvashatsz, amely lelki energiaraktáraidat feltöltheti. Ha pénzről van szó, vita alakulhat ki.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Talán annyira boldognak érezheted magad, hogy a föld felett fogsz lebegni egy-két lépéssel. Kedvez a mai nap annak, hogy a rokonaiddal töltsd az időd nagy részét, akikkel olyan élményekben lehet részetek, amelyre sokáig emlékezni fogtok.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon felkerülhet a szemedre a rózsaszínű szemüveg. Hajlamossá válhatsz a mértéktelenségre is, főleg, ha evésről vagy ivásról van szó. Baráti kapcsolat a következő időben rendkívül fontossá válhat, fektess ebbe a viszonyba nagyobb energiát.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Azt ne várd el a környezetedtől, hogy felérjenek romantikus idealizmusodhoz. Vannak olyan ismeretségeid, amelyek most fantasztikusnak tűnnek, de a későbbiekben kiderülhet, hogy óriásit tévedtél. Ezért próbálj meg józanul gondolkodni és viselkedni.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy szerelembe eshetsz egy olyan valakibe, aki nem érzi ugyanazt, amit te. Ha munkáról van szó, akkor valaki a hátad mögött áskálódik. Mindezt nem hagyhatod annyiban. Légy vele őszinte, és tedd őt helyre.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Szexuális étvágyad és érzelmeid megerősödhetnek, elmélyülhetnek, felfokozódhatnak. Valakinek az önzetlensége kellemes meglepetésként érhet. Ha külföldre utazol, remekül érezheted magad, és olcsón vásárolhatsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Boldognak és elégedettnek érezheted magad, amikor nincs előtted lehetetlen. Kiváló ez a nap ingatlanügylet bonyolítására. Illetve a rokonokkal való időtöltés szintén feltöltheti energiaraktáraidat. Nagy séta a szabadban szintén jó hatást gyakorol kedélyedre.