Horoszkóp 2018. június 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló a mai nap arra, hogy a látóhatárodat szélesítsd méghozzá továbbtanulás révén. Olyan beszélgetést folytathatsz valakivel, ami lelkileg és szellemileg tökéletesen egyensúlyba hoz. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Boldognak, bizakodónak és nyugodtnak érezheted magad ma. Jó szolgálatot tehet az önvizsgálat, amint a tapasztalatgyűjtés is, látóköröd és értelmi szinted bővítésében. Mindenféle utazás boldoggá tehet. Akivel most hoz össze a sors, azzal évekig kapcsolatban leszel.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kísértést érezhetsz a talán értelmetlen túlköltekezésre. Már csak az hiányzik, hogy lenullázd a bankkártyád! Ne gondolkodj hitelben sem, mert amit most felvennél, azt csak véres verejtékkel tudnád visszafizetni. A konyhában fantasztikusat alkothatsz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Mozgalmas lehet a mai napod, különösen akkor, ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz. Olyan események történhetnek, amelyek miatt erősebben érezheted úgy: van közös jövőtök. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy következetes.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha ellent tudsz állni a kísértésnek, hogy túl messzire merészkedj, akkor a kapcsolataidban minden úgy alakulhat, ahogyan azt szeretnéd. Hívj fel egy olyan barátot, akivel az utóbbi időben meglazult a kapcsolatod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Hajlamossá válhatsz az anyáskodó/apáskodó viselkedésre, ami rendjén is van abban az esetben, ha nem esel túlzásokba. Akivel szemben ezt gyakorolnád, annak meg kell tanulnia önállóan kezelni a problémáját. Nem várhat el tőled mindent.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy gyakorlatias dolgok foglalkoztathatnak. Kiválóan tudsz ma manipulálni, ezért a háttérben állva ügyesen mozgathatod a szálakat, és így érheted el azt az eredményt, amelyre már jó ideje várakozhatsz, vágyakozhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A probléma abból adódhat, hogy annyira energikusnak és erőteljesnek érezheted magad, hogy túl sokat vállalhatsz, vagy értelmetlen kockázatokba bonyolódhatsz. A mai napon ne felejts el pihenni, lazítani, szórakozni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kedvez a mai nap a fantasztikus konyhai kreációknak. Próbálj ki egy új receptet, meglátod, óriási sikert arathatsz. Foglalkozhatnál egy kicsit többet a testeddel, a fizikai állapotoddal. Elmehetnél úszni, vagy nagyobb sétát tehetnél a friss levegőn.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Energiád és az önbizalmad talán az egekben van, és ha ügyesen kihasználod a kínálkozó lehetőségeket, számíthatsz a nem mindennapinak mondható sikerre. Tisztességes szándékaidnak köszönhetően mások is követni fognak, rajonganak érted.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Itt az ideje, hogy új feladatba kezdj! Elsimítsd az esetleges nézeteltéréseket, egyezségre juss egy olyan személlyel, akivel a kapcsolatod az utóbbi időben nem volt jónak mondható. Ha vásárolsz, olcsóbban megcsíphetsz valamit.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha bárkivel problémád van, itt a ragyogó alkalom arra, hogy rendezd a nehézségeket. Személyiséged integritása beragyoghatja a napot. Ha kulturális eseményen veszel részt, akkor fantasztikus pillanatokat élhetsz át, ami boldoggá tesz.