Horoszkóp 2018. június 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Légy a mai napon óvatosabb, ügyelj arra, hogy mindenben becsületesen járj el. És ami a leglényegesebb: ne húzz ujjat a feletteseddel. Tartsd azt is szemmel, hogy bármely problémára nem biztos, hogy csak a te megoldásod a jó és üdvös.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy összeütközésbe kerülsz a törvénnyel. Ügyelj arra, hogy bármilyen helyzet adódik, tisztességes maradj mindenkivel szemben. Ellenkező esetben a későbbiekben nagyon megütheted a bokádat. Kiváló a nap shoppingolásra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Óriási lendülettel és energiával törekedhetsz a mai napon a sikerre, és fantasztikus eredményt érhetsz el ennek következtében. Okosan felhasználhatod azt a hihetetlenül nagy erőt, amivel rendelkezel. Barát csalódást okozhat.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A változás, a megújulás, az átalakulás időszakát élheted. Ez lelki vagy anyagi szinten is működhet, de az egyik hatással van a másikra. Nagyobb szabadságra törekedhetsz, hogy igazi belső énedet megmutathasd. Kolléga kellemes meglepetést szerezhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Sikeres nap köszönhet rád, amikor az életnek több területén érhetsz el fantasztikus eredményeket. Ez feldobott hangulatba hoz, így aztán nem csodálkozhatsz azon, hogy többen keresik a társaságodat!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nagy erőket tudsz a mai napon mozgósítani, hogy változtass azon, amin már jó ideje szeretnél. De nagyon fontos, hogy ne csak önző céljaid vezéreljenek, hanem légy tekintettel mások érdekeire is a környezetedben. Rokonnal közös program fantasztikus lesz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még ne nyiss pezsgőt, még ne igyál előre a medve bőrére, mert még nem 100 százalékos a siker! Mivel Fortuna istenasszony támogatását élvezed, ezért a szerencsejátékokat a mai napon ne hagyd ki, mert talán még a fődíjat is elviheted valahol.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon a reggeli felkelés nem megy könnyen. Szedd össze magad, mert csupa jó dolog történhet veled. Érdemes barátokkal együtt tölteni kevéske időt, illet olyasmit csinálni, amit nagyon szeretsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Fogékonnyá válhatsz az új és kihívó elképzelésekre, felfogásod gyors és az esetleges problémákkal könnyedén megbirkózhatsz, amitől másként látod a világot és benne a saját helyedet. Külföldi utazás fantasztikus lesz!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy fáraszt a megszokott rutin. Jobbá szeretnéd tenni a saját életedet. Ezt a témát megbeszélheted egy olyan személlyel, aki kívülállóként jobban láthatja a helyzetedet, és olyan tanácsot adhat, amit fogadj meg.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak: pillanatok alatt elsajátíthatod a tudást, illetve a memóriád is tökéletesen működhet. Olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyek már réges-régen estek meg veled.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Annyira türelmetlenné válhatsz mindenféle vélt vagy valós kötöttségekkel szemben, hogy emiatt elboríthatod egyes kapcsolataidat. Még az is lehet, hogy sürgető szabadságvágy lesz úrrá rajtad, és élni fogsz a most kínálkozó lehetőséggel.