Horoszkóp 2018. június 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Csúcsformában lehetsz a mai napon, amelynek elsődleges oka, hogy olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amelyet nagyon szeretsz, ami igazi örömmunka. Mutatkozhatnak ugyan feszültségek, mert a környezetedben több most az irigyed.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A hangulatod a mai napon gyakran ingadozik, és ha főleg szakmai céljaid voltak, könnyen kiborulhatsz vagy elégedetlen lehetsz. A régi párkapcsolatokban fontos téma kerülhet terítékre, aminek hatására jól érezheted magad a bőrödben.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben nem volt minden fenékig tejföl, a mai napon kiújulhat egy régi probléma. Hirtelen rájöhetsz arra, hogy eleged van mindenből és mindenkiből. Olyan elhatározásra juthatsz, amitől boldognak érezheted magad.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Amire most igazán szükséged van az az, hogy egyedül legyél és átgondold, miként érzel a különböző emberek és dolgok iránt. De eltöltheted az időt közeli barátaiddal, családtagjaiddal. Új erőre kaphatsz és feltöltődhetsz energiával.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Hallgass a megérzéseidre, mert ezek a mai napon tökéletesen működhetnek. Ha a párkapcsolatodban zűrzavar uralkodik, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy erről beszélj egy baráttal, aki kívülről jól látja a helyzeted és a legjobb tanácsot kaphatod tőle.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon hajlamossá válhatsz érzelmi alapon dönteni, figyelmen kívül hagyva tényleges szükségleteidet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ennek nagy veszekedés lehet a következménye. Kollégával légy kedvesebb, megértőbb.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Jól érezheted magad a régi, megszokott tárgyak körében. Még az is lehet, hogy azonosítod magad mindazzal, ami számodra valamilyen érzelmi értéket képvisel. Felbukkanhat az exed, és a régi lelki sebek újra felszakadhatnak…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A kommunikáció napja is lehet a mai, amikor olyan beszélgetésekbe bonyolódhatsz, amelyek sokat adhatnak neked. Kialakíthatsz egy olyan kapcsolatot is, amely miatt a környezetedben irigyeid száma megemelkedhet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A józan gondolkodás jellemző rád a mai napon. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy megfigyeld és kielemezd a családtagokkal, valamint a hozzád közel állókkal a kapcsolatodat. Rájöhetsz, hogyan és miként kell változtatnod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Rád nem jellemző a túlzott érzelgősség, ám a mai napon mégis ilyen hangulatban lehetsz. Torkig vagy egy kollégával, aki a hátad mögött kever-kavar. Itt a ragyogó alkalom, hogy kiállj magadért, és megtartsd a helyedet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon körülötted foroghat az egész világ. Olyan dolgokat tudsz meg, amelyeket ha a későbbiekben alkalmazol, akkor csúcsformában lehetsz. Anyagi ügyeid örvendetesen alakulhatnak.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Valaki fontos szerephez juthat életedben, kihozva belőled olyan tulajdonságokat, amelyek jelenlétéről eddig nem is volt talán tudomásod. Ha szülő vagy, gyermekedre több figyelmet kellene szentelned. Pénzedre jobban ügyelj!