Horoszkóp 2018. június 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan esemény történhet, amely hatással lehet a gondolkodásmódodra és a nézeteidre. Minden irányból záporozhatnak rád az információk és neked nagyon jól oda kell figyelned a rejtett finomságokra, hogy kihalld a lényeget.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Fokozott szellemi energiák és aktivitás lehet a mai napon rád a jellemző. Ha tisztában vagy a saját nézeteiddel, akkor képes leszel érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni neki. Csak fékezd a tempót, mert a vesztedbe rohanhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon inkább hallgatnál, és figyelnél. Ha ez sikerül, sokat fogsz tanulni a mai napon történő dolgokból. A partnereddel konfliktusba kerülhetsz. A békesség kedvéért neked kellene engedni.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy önvizsgálatot tarts, aminek hatására összefüggéseiben tudod látni azokat a dolgokat, amelyek foglalkoztatnak. Ha most utazol, szinte minden tökéletes lesz, ez garantálhatja a jókedvedet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szellemileg ösztönzőleg hat rád a mai nap. Fontos, hogy megőrizd objektivitásodat és odafigyelj mások véleményére. Ha kész vagy az együttműködésre, te is könnyebben érvényt szerezhetsz a nézeteidnek.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Energiaszinted a mai napon valahol a fellegekben járhat. Talán arra kellene használnod ezt a napot, hogy végleg felszámold az elmaradásaidat. Ha a mai napon lógatod a lábad, akkor azt jókor teszed. Élvezd a gondtalan pillanatokat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon valahogy mindenképpen a figyelem középpontjába akarsz kerülni: annyira eleven és barátságos lehetsz, hogy vonzod magadhoz az embereket. Megeshet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha már megtörtént, élvezd a pillanatot.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Remek alkalom kínálkozik a bulizásra, ahol te lehetsz a társaság lelke. Csak nehogy elbízd magad, mert az visszájára sülhet el, és később bajod származhat belőle. Kiváló a mai nap arra, hogy selejtezz, vagy rendbe tedd a szekrényeidet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha külföldre utazol, vagy már idegen országban múlatod az idődet, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Tökéletes lehet a kikapcsolódás, illetve olyan dolgot is vásárolhatsz, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy a kedved jó legyen.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon jó benyomást tehetsz másokra, ha kell, de mindig csak önmagadat add. Egy barátod, vagy jó ismerősöd révén valamilyen jó lehetőséghez juthatsz. Ne mulaszd el kimutatni barátaidnak, rokonaidnak a nagyrabecsülésedet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Itt az ideje, hogy szemügyre vedd a kapcsolataidban játszott szerepedet. Tedd fel magadnak a kérdést: adsz-e vajon annyit, mint amennyi kapsz? Ha igen, akkor boldog lehetsz. Ha nem, akkor itt az ideje, hogy változtass ezen.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napot töltsd emberek között, mert ma élvezheted mások társaságát, és vidámságoddal, pozitív gondolkodásoddal vonzhatod az embereket. Még az is lehet, hogy beköszönt egy új szerelem. Bajban leszel, ha párkapcsolatban élsz…