Horoszkóp 2018. június 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Most elsimíthatsz minden feszültséget. Ha tudsz, akkor fordulj befelé, hogy jobban megértsd önmagadat és nézz körül, hogy másokat is hozzásegíts önmaguk megértéséhez. Hallgass az ösztöneidre, amelyek nem csalnak meg.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Úgy érezheted magad, minta kötél a kötélhúzáskor. Próbálj meg alkalmazkodni, és ügyelj arra, hogy ne sérts meg senkit. Eljött a pillanat, amikor egy régi problémát meg kell oldanod. Különösen igaz ez, ha tabutémáról van szó.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A problémák takargatása vagy figyelmen kívül hagyása sosem vezet jóra, amint azt most láthatod is. Ha eddig ezzel próbálkoztál, akkor számíts arra, hogy ingerlékennyé válhatsz, és képtelen leszel egy konfliktust uralni, megoldani.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Megeshet, hogy a belső és a külső világod egyensúlya ma felbillen. Komoly feszültség támadhat elsősorban a kapcsolataidban. Hajlamossá válhatsz olyan lépésre ragadtatni magad, amellyel saját magad alatt vághatod a fát.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Megtörténhet, hogy szakmai és magánéleti összeütközésbe kerülsz. De az is lehet, hogy tudatos és tudatalatti vágyaid között támadnak feszültségek. Bárhogy legyen, számolj el tízig mielőtt megszólalsz, így kerülheted el a nehéz helyzetet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha képes vagy az érzelmeid és az értelmed egyensúlyát a mai napon fenntartani, akkor roppant kellemes és kielégítő napra számíthatsz. Ha egy mód van rá, akkor húzz futócipőt, a mai napon a testmozgás nagyon jót tenne testednek, lelkednek egyaránt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy belevágj egy új dologba. Most ugyanis a helyzet magaslatán állhatsz, és nem veszíthetsz szinte semmi. Különösen akkor, ha nem mulasztasz el meghallgatni másokat és figyelsz a környezetedre.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A kommunikáció napjának is nevezhető ez a mai. Amennyiben képes leszel ellenőrzésed alatt tartani közlésvágyadat, most érvényt szerezhetsz a nézeteidnek. De az is lehet, hogy a mai napról úgy érzed: ólomlábakon jár.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Mindenfajta kommunikációhoz kedvez a nap, beleértve az adásvételt, a megbeszéléseket, az üzleti tranzakciókat, a hivatalos ügyek bonyolítását. Jól és pontosan ki tudod magad fejezni, ha elő kell adni a nézeteidet, minden jól megy.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amennyiben elő kell ma adnod a nézeteidet nyilvánosság előtt, vagy fontos információkat kell átadnod, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal légy kedvesebb, nyitottabb, elfogadóbb.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon nyitott, éber és fogékony lehetsz. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor szinte minden tökéletes lesz, ugyanis agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Kiváló az idő utazásra, shoppingolásra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon jól fogsz kommunikálni. Képes leszel teljesen világosan kifejezni magadat és arra is figyelsz, hogy meghallgasd mások véleményét. Összehozhat a sors az állatöv legnagyobb pletykafészkével, akinek a mondatait kérdőjelezd meg.