Horoszkóp 2018. június 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Energiaszinted a mai napon a magasban lehet, ez lehet az oka annak, hogy mindennel könnyedén megbirkózol. Ez azonban nem lesz mindig így. Készíts leltárt, mindent biztosíts be, hogy kiállja a későbbi próbát, a viharokat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan érzés keríthet a hatalmába, mintha valaki ellened dolgozna. Állj meg egy pillanatra, és lásd be, hogy ebben nincs is semmi szándékosság. A dolgok azonban neked nagyon is tetszően alakulhatnak, ha nem blokkolod más akaratát.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Bárhogyan is legyen, mások lépései arra fognak késztetni, hogy bebizonyítsd: helyesen cselekszel. És ez éppoly értékes lehet magadnak, mint mások számára. Érdemes lenne egy régi témával előhozakodni, mert ezt is meg tudod valósítani.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A kihívás vagy belülről jön, vagy valaki más részéről ér el. Alapvetően ez is egy lehetőség arra, hogy bebizonyítsd magadnak és másoknak, hogy a helyes úton jársz. A titkos szerelmi viszonyokban varázslatos pillanatot élhettek át.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érdemes a mai napon ingatlannal kapcsolatos ügyeket bonyolítani, mert minden gyorsan és egyszerűen megy. Előfordulhat, hogy olyan valaki körül járhatnak a gondolataid, aki egykor sokat jelentett neked. Ha fel akarod venni vele a kapcsolatot: hajrá!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is megtörténhet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel a kapcsolatod érthetetlen módon megszakadt. Ne számíts arra, hogy ott tudod vele folytatni, ahol abbahagytad. Korábban megkezdett dolog végére pontot tehetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kapcsolataid kellemesnek ígérkeznek, különösen a nőkkel való viszonyod alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy megvitass egy olyan témát, amely elsősorban neked fontos. Kerüld ma a jósokat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Érzelmeid ma jobban előtérbe kerülhetnek, és ez esélyt adhat a jobb megértésükre. Ha őszintén és bátran szembe tudsz nézni velük, jelentős változás veheti kezdetét, elsősorban lelki szinten. Érdemes ma nagyobb vásárlást bonyolítani.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülhetsz, és az élet szinte minden területén érezheted a kedvező hatásokat. Különösen a kapcsolataid lehetnek nyugodtak és kellemesek. Régi baráttal szorosabbá válhat a kapcsolatod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is megeshet, hogy új barátra teszel szert. De az is előfordulhat, hogy feltűnik valaki a múltadból, és feleleveníthetitek a régi emlékeket, ez pedig pozitív hatást gyakorolhat mindkettőtökre. Ha utazol, kisebb bosszúság várható.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A szokásosnál könnyebbnek találhatod az esetleges személyes vagy társkapcsolati problémák rendezését, és ennek most el is jött az ideje. Barátaiddal, vagy a számodra fontos személyekkel kellemesen alakulhat a kapcsolatod.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma nyugodt, békés és csendes lehetsz, és ez a kapcsolataidon is visszatükröződhet. Érzelmeid és értelmed egyensúlyban lehetnek. Ebből a nyugalomból senki és semmi sem tud ma kizökkenteni. Felbukkanhat az exed.