Horoszkóp 2018. június 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon többet aggodalmaskodhatsz az egészséged miatt. De az is lehet, hogy hozzátartozó, vagy szeretett személy életében történhetnek olyan változások, amelyek miatt feszült lehetsz. Segíthetsz magadon, ha kibeszéled a gondjaidat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon nem járnál jól, ha csak magadra támaszkodnál, a másokkal való együttműködés helyett. Akár üzleti, akár személyes vonalon nem árt megvizsgálni a kapcsolataidban betöltött szerepedet. Utazás során légy óvatosabb.

 

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Hasznos lenne a mai napon önvizsgálatot tartani tetteid, indítékaid, másokhoz való viszonyulásod témájában. Olyan dologra jöhetsz rá, amely segítségedre lehet abban, hogyan alkalmazkodj a közvetlen és tágabb értelemben vett kapcsolataidhoz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon a szokásosnál többet foglalkozhatsz pénzügyi kérdésekkel. Érdemes a mai napon pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Légy most körültekintőbb, mert bírságveszélyes a nap: megbüntethetnek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan gondolataid támadnak, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. De az is megeshet, hogy olyan találkozásra kerül sor, amelynek a hasznát sokkal hamarabb élvezheted, mint ahogy gondolod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Szellemileg és testileg egyaránt fáradhatatlan lehetsz a mai napon. Nagyszerű alkalom kínálkozhat arra, hogy csinálj valami különlegeset. Érdeklődésed a spiritualitás, az okkult témák fel fordulhat, amiben fantasztikus felfedezést tehetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Remek a mai nap utazásra, különösen, hogy kombinálni tudod a kellemest a hasznossal. Ha bármilyen gondod támad, akkor a mai napon kellene ezt előadni, mert könnyen találhatsz olyan személyt, aki önként siet a segítségedre.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden kiderül: nélkülözhetetlen vagy. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor most kellene előadni a felettesednek, hogy mit gondolsz erről. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkában rövidesen olyan változások következhetnek be, amelyek érinthetnek téged is. Ezért érdemes lenne most körülnézni az álláspiacon, mert nagyon jó lehetőségre bukkanhatsz. Hivatalos ügyek intézésére kiváló ez a nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Jó lenne, ha a mai napon a munkádra koncentrálnál, mert hibázhatsz, aminek anyagi következményei lehetnek. Ha most nyaralsz, akkor nagyon jól érezheted magad. Jól tennéd, ha egy kicsit mozognál, amivel energiát tankolhatnál.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Maradj hű magadhoz mindenféle parádézás vagy pózolás nélkül. Nagyon fontos az őszinteség, mert történjen bármilyen apró füllentés, ennek a későbbiekben komolyabb következményei lehetnek. Valakit azt szeretné, ha figyelmesen meghallgatnád őt.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha lehetetlennek nevezhető kapcsolatban vagy, akkor eljött a pillanat, hogy tiszta vizet önts a pohárba. Lehet, hogy ami elhangzik, az nem esik jól. De ez segíthet a tisztánlátásban, és a jövőd alakításában. Nagyobb vásárlásra jó a nap.