Horoszkóp 2018. június 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napot töltsd a családtagjaiddal vagy a közeli barátaiddal és szakíts időt a befelé fordulásra. Oda kellene figyelned a lelki szükségleteidre is. Ha ezeket a dolgokat nem hanyagolod el, nem lesz okod panaszra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A párkapcsolatodban alakulhat ki feszült helyzet azért, mert túlságosan el vagy foglalva saját magaddal, és nem veszed észre a társad szempontjait. Amennyiben orvosi vizsgálatra kerülne sor ma, a körülmények alakulása miatt kötélidegekre van szükség.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nem baj, ha mások azt mondják: önző vagy! Foglalkozz most saját magaddal, töltsd fel az energiaraktáraidat, hogy bírd a következő időszakot, amikor egymást érhetik az embert próbálónak bátran nevezhető helyzetek.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Az általad értékesnek tartott dolgokkal vagy eszmékkel foglalkozhatsz a mai napon. De nagyon jól értesz a pénzcsináláshoz is. Ennek hatására olyan bevétel is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Bármihez adod a neved, nagy siker lesz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető ez a mai. Nagyszerű alkalom kínálkozhat arra is, hogy kifejtsd a véleményedet, csak ne felejts el meghallgatni másokat. Szedd rendbe a gondolataidat, mielőtt hangot adnál nekik.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Valószínűleg a mai napon fáradhatatlan leszel és szeretnél valami nem mindennapi dolgot véghezvinni. Életritmusod felpezsdülhet és többet mozgolódhatsz, mint korábban bármikor. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szubjektívnek nevezhető ez a mai nap, amikor hajlamos vagy az elmélkedésre, önértékelésre – főleg védett, családi környezetben. Szentelj külön figyelmet a közvetlen környezetedben tartózkodó személyekre, akiktől sokat tanulhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy belebonyolódhatsz egy olyan helyzetbe, amibe nem szeretnél. Ezért a mai napon sokkal figyelmesebbnek kellene lenned, mint korábban bármikor. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A baráti kapcsolatok sokat hozhatnak a konyhára. De az is megeshet, hogy valaki ajándékkal kedveskedik. Netán meghálálhatja mindazt, amit érte tettél. Ha most utazol, ha most nyaralsz, nagyon jól fogod érezni magad.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Akár szülő vagy, akár nem, a mai napon remek alkalom kínálkozhat arra, hogy gyermekkel töltsd az idődet, akik feltölthetik lemerülőben lévő energiaraktáraidat. A mai napon a munkában, megélhetésben jó eredményt érhetsz el.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai nap talán gondtalannak ígérkezik, amikor önmagadat adhatod és ezt most szabadon meg is teheted. De az is lehet, hogy jól kiszórakozod magad, hiszen olyan dolgokat tehetsz, amelyekben örömödet lelheted. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Figyelmedet a mai napon a munkádra kellene összpontosítani, mert a legkisebb hiba is nagyon megbosszulhatja magát. Ma az egyik rokonodért aggodalmaskodni fogsz, de ne félj, minden rendben lesz vele!