Horoszkóp 2018. június 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

III. 21. – IV. 19.     Kos

A mai napon tele lehetsz energiával, talán ez az oka annak, hogy mindent, amit csak akarsz, el tudsz végezni. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd. Persze ehhez szükség van engedékenységre…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nem lesz okod panaszra, hiszen a sors olyan lehetőséget sodor az utadba, amely miatt irigyeid száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel közös nevezőn lehettek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Barátkozó hangulatban lehetsz a mai napon és szeretnél a középpontba kerülni. Elismerésre vágyakozhatsz, amelyet a családtagjaidtól nem valószínű, hogy megkapsz. Inkább olyantól, aki kívülállóként tisztán látja az életed, a helyzeted.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha egy mód van rá, tedd félre a munkát, kivéve, ha abban találod meg az örömödet, amit éppen végzel. Ha valóban szereted a munkádat, ma némi elismerésben is részed lehet. Szerelmi kapcsolat miatt a föld felett lebeghetsz néhány méterrel.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jól érezheted magad a mai napon a bőrödben. Barátságos lehetsz, amikor olyan valakinek is tudsz elismerő szavakat mondani, aki talán rangban feletted áll, aki döntéshozó helyzetben van és akivel fontosnak tarthatsz kapcsolatot tartani.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon érdemes lenne olyan ügyben konzultálni, amely elsősorban a számodra fontos. Figyeld meg, hogyan reagálsz másokra és a többiek hogyan viselkednek veled szemben. Így sokat tanulhatsz magadról.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A mai napon koncentrálnod kellene céljaid elérésére. Ma ugyanis hatalmi pozícióban lévő személyekkel kerülhetsz kapcsolatba, akiknek imponálni fog az elkötelezettséged, és az, ahogyan a problémákhoz hozzáállsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A siker napja lehet ez a mai! Magabiztosnak, nyugodtnak érezheted magad, és jóllehet, nem tartasz feltétlenül igényt mások figyelmére, erőfeszítéseid így is, úgy is meghozhatják a sikert. Az állásváltoztatás gondolata fordulhat meg a fejedben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Feletteseddel és a családod tagjaival egyaránt jól kijöhetsz. Biztonságban érezheted magad, nyugodt és a bizakodó lehetsz, ami jó hatással van a kapcsolataidra. A nagyobb vásárlásokat érdemes lenne most bonyolítani.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon rendkívül ambiciózus lehetsz, és arra is alkalmas ez a nap, hogy az érdekeidet érvényesítsd. Mások céljaival és nézeteivel szembeni figyelmetlenséged vagy érzéketlenséged azonban most ellened fordulhat. Próbálj meg tárgyilagos maradni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha konfliktus alakulna ki, akkor próbáld megőrizni a hidegvéredet és légy kész megváltoztatni az álláspontodat, ha a helyzet azt kívánja. Ha utazol, az apróbb bosszúságtól eltekintve pompásan érezheted magad.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai nap nem alkalmas arra, hogy minden erőddel belevesd magad a munkába, mert a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt eltervezted. De az is lehet, hogy kolléga miatt duplán fáradhatsz. Ha utazol, pompásan érezheted magad.