Horoszkóp 2018. június 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló a mai nap utazásra, különösen, ha a kirándulást vásárlással szeretnéd összekötni. Pompás alkalom kínálkozik arra, hogy kifejtsd a véleményedet, előadd az elképzeléseidet. Még azokat is, amelyek kényesnek számítanak, és amelyektől eddig tartózkodtál.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jelentős szellemi energiákkal rendelkezel a mai napon, amikor érthetően és egyszerűen ki tudod fejezni magad. Ez pedig azzal jár, hogy olyan témákról tudsz kommunikálni, amelyben eddig nem értél el eredményt. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Túlzottan ragaszkodhatsz az elképzeléseidhez, ma kevésbé vagy toleráns. Ez pedig azt jelenti, hogy konfliktusok alakulhatnak ki. Amelyek könnyen elkerülhetővé válnak akkor, ha megállnál egy pillanatra és körülnéznél. Rájöhetnél, hogy önző vagy, és ezen változtathatnál.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Hajlamossá válhatsz azt hinni, hogy a te elképzelésed az egyedül helyes, csupáncsak azért, mert a tiéd. Esetleg mások léphetnek fel így veled szemben. Mielőtt harcra kelnél, tedd fel magadnak a kérdést: érdemes harcba bocsátkozni? A válasz: nem.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy valakit meg kell győznöd az álláspontod helyességéről, vagy azt kell megvédened másokkal szemben. Bármelyikre kerüljön sor, nagyon jól fogod csinálni. Nem kétséges: a mai napnak minden percét élvezni fogod!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon bővelkedni fogsz a szellemi és fizikai energiákban egyaránt. Ne várd azonban, hogy a többiek lépést tartsanak veled. Mert minden valószínűség szerint egyedül kellene dolgoznod. Kedveseddel légy sokkal toleránsabb!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, amelynek a birtokában pontosan tudhatod, hogy mikor, hol kellene lenned ahhoz, hogy sikert érj el. Kiváló a mai nap arra, hogy kifejtsd a véleményedet, előadd az elképzeléseidet,mert most nyitott fülekre találhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Megvédheted magad és a véleményedet mások előtt. De arra is kiváló a nap, hogy fizetésemelést kérj. Önbizalmaddal és szakértelmeddel kedvező benyomást tehetsz a környezetedben élőkre. Csak az egészségedre kellene jobban ügyelned, mert betegség ágynak dönthet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz a mai napon és kihívásként fogadhatod a mai napon felbukkanó, bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő problémát, amivel szembekerülsz. Pénzügyek terén minden okod meg lesz az örömre és a boldogságra.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz és kihívásként fogadhatsz bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő problémát. Önbizalmad és fizikai energiáid magasba szökhetnek, úgy érezheted: tiéd a világ!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Különösen a karok és a lábak vannak a mai napon kitéve sérülésveszélynek. Ezért légy nagyon óvatos. Figyelj oda minden olyan tárgyra, amivel megégetheted vagy megvághatod magad. Baráti kapcsolat miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kissé ingerlékenyebbé válhatsz és a legapróbb dolog is kihozhat a sodrodból. De az is lehet, hogy nem veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal kerülsz össze. Tarts önvizsgálatot: az elfojtott düh az, ami kibillent az egyensúlyodból?!