Horoszkóp 2018. június 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan váratlan esemény történhet, amely miatt boldogságodban talán képes leszel a föld felett lebegni két-három lépéssel. Örömödben magadhoz tudnád ölelni az egész világot. Hallgass a megérzéseidre is, amelyek most nem csalnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jól tennéd, ha a mai napon lazítanál vagy csinálj egészen mást, mint amit szoktál. Egyszerűen hagyd, hogy a dolgok maguktól csak úgy megtörténjenek. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, könyvelésed bevétel oldala lendülhet mozgásba.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kiváló ez a mai nap arra, hogy új módon közelíts meg egy régi keletű problémát. Ez a mai nap lehetne a felfedezések és izgalmas kihívások napja, amikor pontosan tudod, hogy mit és hogyan kellene tenned.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Izgalmas, új gondolatokat ébreszthető eszmecserére kerülhet sor. Még régi barátaid és ismerőseid részéről is érhetnek nagy meglepetések. Közlekedés során légy különösen óvatos, mert balesetveszélyes ez a nap. Megtapasztalhatod a telepátiát a mai napon.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Gondolkodásodra a könnyedség lehet jellemző. Tudsz alkalmazkodni olyanokhoz is, akikkel esetleg korábban nem jöttél ki, vagy kommunikációs zavarok ütötték fel a fejüket. Viszont ne vállalj többet, csak amennyit elbírsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatokban több áldozatot kell hoznod a partneredért, ami azért nem eshet nehezedre, mert szereted őt. Eszedbe juthatnak a régi szép idők, amikor a társad egészen más helyzetben volt, mint most. Amiért nem vársz köszönetet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az örök optimistának mi ronthatná ma el a hangulatát? Még az sem, hogy a munkában olyan változások várhatók, amelyek miatt talán mások kétségbeesnének, ám neked éppen a lehető legjobbkor jönnek ezek az átalakulások.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mivel szereted őt, ezért hajlandó vagy olyan dolgokat is megtenni, amiről tudod, hogy senki sem fogja ezt megköszönni neked. Legyen elég, hogy a társad hálás mindazért, amit teszel. Ha társkereséssel telnek a napjaid, akkor az igazira még várnod kell.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz a mai napon, mint általában. Minden érdekesnek és izgalmasnak találhatsz. A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, a mai napon a régi problémákkal is megbirkózhatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem leszel a mai napon a régi, jól bevált rutinok foglya, ami azért jó dolog, mert egész nap új ötletekkel bombázhatnak mások, illetve te a környezetedet. Feltétlenül írd le a mai napon támadó újításaidat, amelyeket később valósíthatsz meg.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Jól tennéd, ha a fontos döntéseket elnapolnád. A beszélgetések ösztönzőleg fognak hatni rád és igen izgalmasnak ígérkezik minden találkozás. Nagyobb türelmet kellene tanusítanod másokkal szemben. Valaki nem tartja be az ígéretét, ezért meg kellene őt fenyegetned.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha képes vagy a mai napon türelmesen viselkedni, akkor könnyebben elérheted a céljaidat. Minden ingatlannal kapcsolatos ügyön most áldás van. A mai napon születő tervek a későbbiekben megvalósíthatóak lesznek. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.