Horoszkóp 2018. június 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben a szinglik táborához tartozol, akkor élvezheted az életet. Olyan kapcsolatra tehetsz szert, ahol elköteleződhetsz, de mégis furcsa módon szabad is vagy. A munkában őrült helyzet alakulhat ki, amiről úgy hitted befejezted, azt kezdheted elölről.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ügyelj arra, hogy minden szabályt betarts, mert megtörténhet, hogy olyan dolog miatt bírságolhatnak meg, amiről nem gondoltad volna, hogy ezt is keményen büntetik. Ha párkapcsolatban élsz, társad iszonyatos erőfeszítéseket tehet a pénzért.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Talán képes lehetsz még a megalkuvásra is, ha pénzről van szó. Hogy ne kelljen lejjebb adnod, vagy legalábbis ne sokat a már elért életszínvonalból. Óriási szerencse, hogy ma semmit sem veszel a szívedre, így hidegen hagy a kedvesed magatartása.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Remek a humorérzéked, és a legvadabb, legelképesztőbb helyzetekben is képes vagy viccet csinálni, így aztán nemcsak saját magad, hanem a környezeted is kirángathatod a borús hangulatból. Kedvesed raplisabb lehet, légy vele türelmes.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A párkapcsolatokban ideges hangulat uralkodhat el rajtad, ugyanis új helyet áll elő a családban. De ha szervezésről van szó, akkor most a helyzet magaslatán állsz, és pillanatok alatt megtalálod a megoldást. Beteg rokonra több figyelmet kellene fordítanod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben szülő vagy, akkor a csemetéd olyan dologgal állhat elő, amely miatt még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Gyermekeddel kapcsolatos véleményedet ne oszd meg senkivel, mert a hátad mögött kigúnyolhatnak, nevetség tárgyává tehetnek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Erős késztetést érezhetsz, hogy közeli hozzátartozónak beleavatkozz az életébe. Ne tedd, mert ez sértődéshez vezet. Ha szingli vagy, óvatosan ismerkedj, mert sikerülhet mélyen alul választani. Ha párkapcsolatban élsz, tervezz több közös programot.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem kell attól tartanod, hogy valaki megkívánja a munkádat. Jól végzed a feladatodat, kiváló teljesítményt nyújtasz, és olyan eredményt tudsz felmutatni, ami miatt glória ragyoghat a fejed fölött. Pénzügyek miatt azonban feszültté válhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Anyagi ügyeid azért nem állnak cefetül, mert mindent megtehetsz azért, hogy a munkahelyeden a felettesednek kivívd az elismerését. Ráadásul most figyelsz a kiadásokra, ami azt jelenti, hogy csak arra adsz ki, amire igazán szükséged lehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érdemes lenne szűrővizsgálaton részt venni és nemcsak az egészségedre kellene jobban ügyelned, hanem az otthonod biztonságára is. Most másnak is tetszik mindaz, ami a tulajdonodban van. Idősebb ismerősre jobban vigyázz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak ma olyan élményben lehet része, amely miatt feldobottá válhat. Amikor beszámol a történtekről, akkor ne hurrogd le, vagy ne vágj grimaszokat, hanem próbálj meg vele együtt örülni. Mert erre van szüksége.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon összeismerkedhetsz egy olyan személlyel, aki fantasztikus kapcsolati tőke lesz a későbbiekben. Felettesed magatartása miatt fel lehetsz háborodva, aminek nem kellene hangot adni, mert te húzhatod a rövidebbet.