Horoszkóp 2018. június 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha nem vársz elismerést kollégáktól, netán felettestől, akkor az jó, mert így elkerülheted a csalódást. Legyen most elég annyi, hogy te tudod, nagyon jó eredményt értél el. Légy hát büszke saját magadra, és veregesd meg a vállad.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, válságos helyzet alakulhat ki, mert olyan elvárásokat támaszthatsz a társaddal szemben, amit ő nem tud teljesíteni. Ezért előfordulhat, hogy az útjaitok különválnak, amin a környezeted megdöbbenhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az együttélésekben kénytelen leszel megalkudni, ha nem akarod a viszonyt felrúgni. A szerelmi viszonyokban terítékre kerülhet egy régi téma, amelyben még mindig nem születik megállapodás. Vásárlást listával a kezedben bonyolíts, így tényleg csak arra adhatsz ki, ami fontos.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelemben, különösen azokban, amelyeket eddig a titok homálya fedett, most a nyíltan vállalás időszaka jöhet el. Ettől úgy érezheted, hogy a sors a tenyerén hordoz, és megérte rá várni. Kollégával bánj kesztyűs kézzel.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Amennyiben korábban reménytelen helyzetben érezted magad, már ami a munkát és a pénzkeresést illeti, akkor ez most gyökeres fordulatot vehet. Olyan lehetőség adódhat, amiben a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Stabil bevételi forrásra tehetsz szert és az új munkatársak nagyra értékelhetik a tudásodat, tehetségedet. Még az is lehet, hogy egy régi barát jelentkezik, akivel a kapcsolatod eddig szünetelt. Sajnos nem mond igazat, ezért ne higgy neki.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Frontérzékenység, idegesség, ingerlékenység és alvászavar jelentkezhet a mai napon. Próbálj meg lazítani. A legjobb az lenne, ha minden órát és a hét végét is láblógatással töltenéd. Különösen azért, mert a következő heted kemény lesz!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A testmozgás mindennél fontosabb, mert ez a kedélyedre is jó hatást gyakorol. Így elkerülheted, hogy ingadozzon a hangulatod, és az optimizmus, a vidámság legyen rád a jellemző. A házasságokban minden rendben lesz, ha a társad körül forogsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A párkapcsolatokban figyelmedet a partneredre irányítod, aki azonban ezt úgy értékelheti, hogy túlságosanránehezedsz. Mintha az érdeklődéseddel megfojtanád őt. Ezért ma az a fontos, hogy adj neki egy kis szabadságot, amivel nem él vissza.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A romantikus szerelmek kiteljesedésének napja lehet ez a mai. Kedvesed most mindenben alárendelheti magát, és ez tartósíthatja a viszonyotokat. Ma, és a hétvégén is előfordulhat, hogy rengeteget kell dolgoznod, ami nem esik nehezedre.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy annyira kimerültnek érzed magad, hogy úgy zuhansz este az ágyba, mint egy krumpliszsák. Olyan dolog is történhet, amely fenekestül felforgatja a napodat, így semmi sem a tervek szerint alakul.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden olyan esemény történhet, amely miatt csak kapkodod a fejed, de szerencsére remekül tudsz alkalmazkodni ezekhez az átalakulásokhoz is. Ha szülő vagy, gyermekednek nagyon fontosak a mai napon az elismerő szavak.