Horoszkóp 2018. június 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor remekül mehet a munka. Nincs olyan feladat, amelyet ne tudnál tökéletesen megoldani. Ha kirándulni mész, nagyon jól érezheted magad. Hallhatsz egy olyan hírt is, amely elgondolkodhat az élet értelmén.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha vizsgára, felvételire készülsz, akkor a mai napot szenteld a tanulásnak, mert az agyad olyan, mint a szivacs: gyorsan magába szívja az új tudást. Pénzügyek terén ez a mai nap nem mondható túlságosan jónak, hiszen kiadásaid növekedhetnek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Annak ellenére, hogy nem dúskálsz az anyagi javakban, nincs okod a panaszra, mert a sors egy új lehetőséget sodor az utadba, ami a könyvelésed bevétel oldalát hozhatja nagyobb mozgásba. Művészi élményben is részed lehet, ami jót tesz a lelkednek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napot munkával kell töltened. Azért szakíts egy kis időt mozgásra, méghozzá a szabadban, amely jót tesz lelkednek és testednek egyaránt. Ha szülő vagy, teljesen mindegy, mennyi idős a gyermeked, ne telepedj rá.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Egy elvégzett munka után a juttatást jóval később kapod meg, amitől egy kissé idegessé válhatsz. Olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt a mai napon feszültebb lehetsz. A szerelmi viszonyokban a kedvesed keresi a kedvedet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Semmi sem áll a szerelem útjába. Ha nem is olyan régen szakítottál, akkor az új kedveshez költözés boldoggá tehet mindkettőtöket. Külföldi utazás remek lesz, ha külföldről érkező személyt látsz vendégül, elégedettek lesztek mindketten.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesednek anyagi gondjai támadhatnak. De az is megeshet, hogy társad rokona kerül nehéz helyzetbe, amikor a te segítségedre is szüksége lesz. Kiváló ez a nap a nagytakarításra, a téli holmik eltevésére.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy egészségi probléma miatt a tartalékokhoz kell nyúlnod. De az is megtörténhet, hogy kevesebb lesz a bevételed, ezért át kellene alakítani a családi költségvetést. Ha rokonokkal múlatod az időt, élvezni fogsz minden percet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha egy mód van rá, akkor a barátokkal töltsd az idődet, akikkel kölcsönösen fel tudjátok tölteni a lemerülőben lévő energiaraktáraitokat. Eszedbe juthat az exed, de nem könnyezel, sőt a lelkedet sem kavarja fel a korábbi sok szép és kevésbé szép emlék.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan pénz állhat a házhoz, amelyre talán nem is számítottál, és ez a legjobbkor jön, mert rendezni tudsz belőle bizonyos dolgokat. Sőt, olyasmit is megvalósíthatsz belőle, amelyre eddig azt hitted, a sors nem fog lehetőséget adni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Megtörténhet, hogy rokon magatartásával torkig lehetsz. Unod azt is, hogy alkalmazkodnod kell olyan valakihez, akit nem igazán kedvelsz. Ne dühöngj, ennek a napnak is vége lesz egyszer. Ha szülő vagy, tedd azt, amit csemetéd szeretne.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is megtörténhet, hogy dolgoznod kell. Fogd meg a munka végét, mert így érhetsz el olyan eredményt, amellyel te magad is elégedett lehetsz. Az exeddel ne tervezz semmit, még akkor sem, ha úgy tűnik, ő szívesen felmelegítené veled a kapcsolatot.