Horoszkóp 2018. június 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha találkozóra készülsz, a másik fél lemondhatja a megbeszélést. De az is lehet, hogy  olyan téma kerül terítékre, amelyben nem vagy otthon, érdemben nem tudsz semmit sem tenni. Baráttól, ha nem vársz semmit, akkor elkerülheted az újabb csalódást.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Felbukkanhat egy olyan személy az életedben, akivel talán egykor szerettétek egymást, amíg ő ki nem használt téged. Az is lehet, hogy az illető szingli lett, ezért szeretné veled újrakezdeni a viszonyt. Amiről a csillagok azt üzenik: tilos!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Találkozhatsz valakivel, akinek remek színészi képességei lehetnek, ezért tudja tökéletesen előadni a szerelmest. Vigyázz, mert megpróbálhatja eljátszani, hogy te vagy az életében a legfontosabb és, érted még a csillagokat is le tudná hozni az égről.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelem édes angyalkája röpköd körülötted, amely miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. A munkában nagyobb összeszedettségre lenne szükség, mert figyelmetlenség miatt hibát véthetsz, amelynek anyagi vonzata lehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha szerelemről vagy gyereknevelésről van szó, akkor senkitől ne kérj tanácsot. Sőt! Utasítsd el azokat, akik bele akarnak szólni az életedbe, mert ők nem jó tanácsadók! Ingatlanügylet alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben szülő vagy, a gyermeked miatt tele van a lelked aggodalommal. Sajnálod, hogy hiába fordított valamire iszonyatosan nagy energiákat, mégsem éri el, amit szeretne, vagy amit megérdemelne. Öntsd belé erőt!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Bármilyen idő van, bármilyen elfoglalt vagy, a mozgás nagyon jót tenne a testi és a lelki egészségednek. Ezért szakíts időt a sportra, amelyet ha lehet, akkor a szabadban végezz el. A környezetedben van az a személy, aki rászorul a segítségedre.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A környezetedben többen vannak, akik szeretnének segíteni neked. Mindent megtesznek azért, hogy felépülj, vagy boldogulj abban, mit elterveztél. Érdemes lenne elgondolkodni azon is, hogy vajon mit akar a sors azzal, hogy ilyen helyzetbe kerültél.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha pénzről van szó, akkor az a szerencse, hogy van mihez nyúlnod. Baráti kapcsolatban tökéletes lehet az összhang kettőtök között. Felettesedet befolyásolhatod: szüksége van a tanácsodra és a kapcsolati tőkédre.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Talán barát vagy jó ismerős segít megalapozni a jövődet, így olyan dolgokat élvezhetsz, amelyeket korábban nem. Ha szülő vagy, akkor győzni, bírni fogod a gyermeked miatt támadt újabb kiadásokat. Titkos szerelem feldobottá tehet!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkahelyeden teljes lehet a bizonytalanság, amelyből már nagyon eleged van. Ha változtatni kívánsz a jelenlegi helyzeten, akkor ne most lépj a tettek mezejére, mert olyan szituáció jöhet létre, amelyből semmi jó nem sül ki.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nem ártana több lábon állni, így elkerülheted azt a kiszolgáltatott és bizonytalan helyzetet, amivel a sors most is „megkínál”. Amennyiben házas vagy, társad a rokonai miatt kerülhet nehéz helyzetbe. Próbálj neki ebben a segítségére lenni.