Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megélhetésben olyan lehetőséged adódhat, amelyre akkor is igent kellene mondanod, ha a jelenlegi helyzeteddel elégedett vagy. A testmozgás nagyon jó hatással lesz a hangulatodra és a fizikumodra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ki nem állhatod a bizonytalanságot és ez a nap sajnos tartogat ilyen helyzeteket. Ráadásul egy fontos döntést sem kerülhetsz el. Ki kellene várnod a megfelelő pillanatot, ami néhány nappal később lesz. Addig próbálj meg uralkodni magadon.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Feszültebb lehetsz az átlagosnál, ami azért kár, mert sajnos nem tudsz változtatni a történteken. Ha egy beavatkozáson kell túlesned, akkor ezt minél előbb tedd meg. És nyújts segítséget annak, aki igazán rászorul!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi viszonyokban egy régi téma kerülhet ismét terítékre. Ugyan megállapodhattok az ügyben, de nem árt, ha tudod, ezzel a témával jó néhány hét múlva ismét foglalkoznotok kell. Külföldi utazásra most mondj igent, mert remekül sikerülhet!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Összejöhetsz egy olyan személlyel, akivel a legmélyebb szenvedélyt élheted át. Ha már együtt vagy vele, akkor felmerülhetnek benned olyan problémák, amelyek elbizonytalaníthatnak a közös jövővel kapcsolatban.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege, ez pedig sokat ronthat még a szép viszonyokon is. Ha párkapcsolatban élsz, érdemes lenne szigorúan kettesben eltölteni némi időt, ami közelebb hozhat benneteket egymáshoz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Eljött a pillanat, amikor a párkapcsolatokban tisztázhatóvá válik a helyzet. Amikor a munkádban is meg tudod beszélni azokat a gondokat, amelyek miatt az elmúlt időszakban feszültebb voltál.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor figyelembe kellene venned, hogy a társad mit szeretne. Ugyanis, ha ezt nem teszed, akkor megtörténhet, hogy a kedvesed kikacsingat a kapcsolatból, és másnál keres és talál vigasztalást.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod panaszra. Még akkor sem, ha olyan dolgokra kell kiadni, amelyek javítanak az életed minőségén. Esetleg hozzátartozó miatt kell mélyebben a zsebedbe nyúlnod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha munkáról és anyagiakról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Olyan döntést hozhatsz, amely jelentős mértékben javítani fogja a biztonságérzetedet. A mai napon jó érzéked van a pénzhez, ami úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez. Hajlamossá válhatsz a mai napon a feledékenységre, és olyan lényeges dolog mehet ki a fejedből, amely miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is megtörténhet, hogy elalszol, ezért kapkodnod, rohannod kell. Ha pénzről van szó, akkor sokkal figyelmesebbnek kell lenned, mert olyasmire adhatsz ki, ami egyáltalán nem éri meg az árát.