Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Fantasztikus lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely leginkább a pénztárcádra gyakorolhat nagyon jó hatást. De az is lehet, hogy újdonságra, izgalomra vágyakozol, és ez irányú álmodat a sors a mai napon valóra váltja. Ha most utazol, vigyázz, mert sok stressz érhet!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Általában nem kedveled a változásokat, ám most te vagy az, aki szeretné, ha egy-két dolog nem maradna úgy, ahogy van. A sors teljesíti is a vágyadat, és olyan helyzetbe hoz, amely miatt a környezetedben az irigyeidnek a száma hirtelen megduplázódik.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a társad véleménye, magatartása gyökeres fordulatot vesz. Ha eddig úgy gondoltad, nincs közös jövőtök, akkor a most történő események hatására változtatsz a terveiden, amelyben fontos szerep jut a társadnak is. Vásárlást ma bonyolíts!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon keresheted az újat és a szokatlant, és ezt valószínűleg meg is találod: olyasmit csinálsz, vagy olyan helyre mész, ami általában nem szokásod, vagy új emberekkel találkozhatsz, akik egyetlen perc alatt lenyűgöznek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szerdán olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt hirtelen nem is tudod, hogy mihez kapj. Próbáld megőrizni a hidegvéred, és mielőtt megszólalsz, számolj el akár tízig. Váratlan találkozás miatt feldobott lehetsz. Ha dolgoznod kell, ég a kezed alatt a munka.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Váratlan izgalmak elé nézhetsz a mai napon. Keresheted a kalandot és türelmetlenné is válhatsz a megszokásokkal, a régi dolgokkal szemben. Amennyiben egy új kapcsolat kezdődik most, az minden bizonnyal izgalmasnak ígérkezik, de hosszabb távon ne építs rá.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel, akiről már jó ideje nem hallottál semmit. Az is megtörténhet, hogy olyan valakivel kívánod feleleveníteni a kapcsolatodat, akivel nagyon nem kellene. Viszont új kapcsolaton most áldás van.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló a mai nap arra, hogy olyan dolgokat tegyél, amelyek jó hatással vannak a kedélyállapotodra. Például lazíthatnál! Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szigorúan kettesben eltöltött idő boldoggá tehet mindkettőtöket. Új ételrecept kipróbálása fantasztikus sikert ígér.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon javíthatatlan romantikus vagy, és ha nem vesztegeted az idődet álmodozással, akkor valóban eggyé válhatsz a szeretteiddel. Ráhangolódhatsz az igényeikre, és úgy tudsz eleget tenni nekik, hogy eközben nem veszíted el az egyéniségedet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Azon veheted észre magad, hogy csak álmodozol. Kevesebb az ambíciód a mai napon, ezért nincs értelme nagyobb fába vágni a fejszédet. Viszont fantasztikus gondolataid támadhatnak, amelyet írj le, mert később szinte mindet megvalósíthatod.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akivel régebben szorosabb kapcsolatot ápolhattál. Ha nincs számára mondanivalód, vagy a találkozástól kesernyés a szád íze, akkor hagyd, ne foglalkozz vele, lépj tovább.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon érdemes lenne jógázni, meditálni, mert mindennél nagyobb szükséged lenne az ellazulásra. Különösen, hogy a következő héten rengeteg lesz a feladatod, ezért energiaraktáraidat fel kellene töltened. Rokonlátogatást időzítsd mára, mert nagyon jól sikerülhet.