Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid a mai napon átlagon felül jól működnek, ezért hagyatkoznod kellene ezekre, mert így nem csak elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet, hanem előnyös szituációt élvezhetsz. Lelked csordultig van szeretettel, szerelemmel, hatására szinte a felhőkön lépdelhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Furcsa, kettős érzések lehetnek úrrá rajtad a mai napon. Egyrészt romantikus hangulatba kerülsz, és a boldogság hatására örömkönny csilloghat a szemedben. Ugyanakkor olyan emlékek rohanhatnak meg, amelyek miatt viszont bánatossá válhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy abba a kísértésbe esel, amikor önmagadat és másokat is rózsaszínű szemüvegen keresztül látsz. Ezzel nincs is semmi baj addig, amíg valamennyire fenn tudod tartani a kapcsolatot a valósággal. Könnyen jött pénz, könnyen megy.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma érzékenyebb vagy, ha spiritualitásról van szó. Ennek a hatására nem eviláginak mondható élmények érhetnek, amelynek hatására elgondolkodhatsz, és olyan dolgokra jöhetsz rá, amelyek a saját életeddel, jövőddel kapcsolatosak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden okod meglehet az örömre, hiszen az életedben olyan változások várhatók, amelyek miatt másként látod a világot és benne önmagadat is. Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy félrevonulj, meditálj, transzcendens élményben lehet részed.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A környezeteddel talán nagyon régen jöhettél úgy ki, mint most. Előfordulhat, hogy valaki lesi a gondolataidat, keresi a kegyeidet. De az is megtörténhet, hogy te viselkedsz egészen másként, mint eddig, és ez nagyon jó hatást gyakorolhat mindenféle kapcsolatodra.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érdemes lenne a mai napon elvégezni olyan munkákat, amelyeket eddig csak halogattál. Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert nemcsak kedvet érezhetsz az elvégzendőkhöz, hanem ennek köszönhetően anyagilag is jól állhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A fizikai energiáid a mai napon eléggé alacsonyak. Viszont kiváló ez a nap meditálásra, elmélkedésre, mert lelkileg nyitottabb lehetsz, mint bármikor máskor. Ha utazol, akkor figyelmesnek kell lenned, mert balesetveszélyes ez a nap.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha vissza kívánsz vonulni egy kicsit, akkor kiváló erre ez a mai nap. Lelkileg és szellemileg tökéletesen feltöltődhetsz. Mivel rendkívül érzékeny vagy, ezért hallgatnod kellene ma a megérzéseidre, mert ezek nem csalnak meg.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Próbáld meg olyannak látni a világot, amilyen az valójában. A tervezgetést és az újabb célok kitűzését halaszd el későbbre. Ha kevesebb fizikai energiát érzel, akkor töltsd pihenéssel ezt a napot. Murphy törvénye érvényes mára: ami el tud romlani, az el is fog.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, régi együttélésekben örömteli változások történnek, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a kapcsolatotokra. Egy közeli jövőben bekövetkező dolog miatt a mai napon többet gondolhatsz, ami miatt izgalom keríthet hatalmába. Nyugi, minden jól sikerül.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A kulturálódásé legyen a mai nap, mert olyan művészi élmények érnek, amely miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Felbukkanhat az exed, ennek hatására furcsa, vegyes érzések keríthetnek hatalmukba.