Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Amennyiben munkával töltöd a mai napot, akkor élvezni fogod annak minden percét. Különösen azért, mert fantasztikus eredményeket érhetsz el. Olyan váratlan esemény is történhet, amely miatt hirtelen azt sem tudod, fiú vagy-e, vagy lány.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valaki állít be hozzád, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét. Kompromisszumkésznek kellene ma lenned, mert így kerülheted el, hogy valaki teljes mértékben elszipkázza az energiádat.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor éghet a kezed alatt a munka. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel a kommunikáció felér a kőkemény munkával. Hajlamos vagy ma a pénzszórásra, még akkor is, ha nincs túl sok összeg a bankszámládon.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kiváló a mai nap arra, hogy meditálj, önvizsgálatot tarts, és erőt meríts abból, hogy másoknak a segítségére sietsz. Nagyon jól rá vagy hangolódva mások igényeire, elvárásaira.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A személyes igényeid a mai napon talán háttérbe szorulhatnak. Jól tennéd, ha most önmagadról, illetve a saját életedről meditálnál. Valakinek az önzetlen segítségét értékelned kellene, ugyanis ez lenne a kiegyensúlyozott kapcsolat titka.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Megtörténik, hogy kimondod: vége, nincs tovább. Olyan váratlan esemény, felismerés történhet, amelynek hatására világosan látod a helyzetedet. Ez a tisztánlátás segít hozzá, hogy lezárd végre azt, ami nem működik.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszültté válhat a helyzet, hogy talán még az is felmerülhet benned: nem akarod a kapcsolatot tovább folytatni. Nincs értelme az őszinte beszélgetést erőltetni, mert partnered erre képtelen.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Kissé nyugtalanabb lehetsz a mai napon, ez az oka annak, hogy hajlamossá válsz a heves kirohanásra, illetve még a kákán is csomót keresel. Ha párkapcsolatban élsz, akkor társad teljes mértékben értetlenül állhat a magatartásoddal szemben.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy legszívesebben szinte mindennel szembefordulnál. Való igaz, változtatni kellene az életeden, de ezt ne akkor tedd, amikor a szívedben harag lakozik, mert a harag a legrosszabb tanácsadó. Tölts több időt ma a szabadban!

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Az a legfontosabb, hogy ne fojtsd el a kreatív, váratlanul feltörő energiákat. Légy rugalmas, és állj készen a változásra. Vagy az éppen változó körülményekhez igyekezz alkalmazkodni. A párkapcsolatodat a féltékenység tönkre is teheti.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy valaki neked támad, amivel a sors arra kívánja felhívni a figyelmedet, hogy itt az ideje a változtatásnak. Ne félj az ismeretlentől. Sokkal több lehetőség rejlik benne, mint aminek most búcsút kell intened. Utazás pompás lesz.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Kiváló a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére, vagy az otthonodban való tevékenykedésre. Olyan valakit is felhívhatnál, akivel már jó ideje nem beszéltél. Örülni fog a jelentkezésednek, és a kapcsolat új kerékvágásban folytatódhat tovább.