Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon nem fogsz dolgozni, így aztán igazán hosszú lesz a hétvégéd, amelyen feltöltheted energiaraktáraidat. Ha rokonokkal tervezel közös programot, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha a mai napon már nem dolgozol, hanem lógatod a lábad, akkor ezt nagyon jókor teszed. Erővel és energiával töltekezhetsz, így aztán a későbbiekben képes leszel olyan tevékenységekre is, amelytől eddig talán tartottál. Utazásra fantasztikus a nap.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Minden irányból záporozni fognak rád az információk és neked nagyon jól oda kell figyelned a rejtett finomságokra, hogy kihalld belőle mindazt, ami a sorok között megbújik. Ha szülő vagy, gyermekeddel közös program mindkettőtöknek jót tesz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Fokozott szellemi energiák és aktivitás lehet rád a jellemző. Ha tisztában vagy saját nézeteiddel, akkor képes lehetsz érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni nekik. Csak azt ne felejtsd el, hogy néha fékezned kellene a tempót, és meghallgatni másokat.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy végeláthatatlan eszmecserékkel telhet ez a mai nap. De az lenne a legjobb, ha te inkább a hallgatóság szerepét játszanád el. Ha ez sikerül, sokat fogsz tanulni mindabból, ami a mai napon elhangzik. Értéktárgyaidra vigyázz, mert meglophatnak.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A kompromisszumkeresés lenne a mai napon a legfőbb dolgod. Ha nem így teszel, akkor olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt a bizonytalanság érzése uralkodhat el rajtad, ha a saját jövődre gondolsz. Ha tanulmányokat folytatsz, jó eredményt érhetsz el.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Energiaszinted ma valahol a fellegekben járhat. Talán arra kellene használnod ezt a napot, hogy végleg felszámold az elmaradásaidat. Ha nem dolgozol a mai napon, akkor a nagyobb vásárlást bonyolítsd le ma. Illetve a ház körüli munkák elvégzésére is jó a mai nap.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Szíved minden vágya a mai napon a szépség és a harmónia. Kedvedet lelheted nemcsak művészeti alkotásokban, hanem például az otthonod csinosításában is. Szinte mindenkivel meleg, baráti érzéseket táplálhatsz, és az is lehet, hogy új szerelmi kapcsolat alakulhat ki.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

A mai napon még inkább szeretetre, békességre, megértésre vágyakozhatsz. Amennyiben a hosszú hétvége valamelyik napján a vendéglátó szerepébe bújsz, akkor fontos, hogy minőségi alapanyagokból állítsd elő a menüt, amelynek beszerzésére nagyszerű lesz ez a csütörtök.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A mai napon hihetetlen energiákkal rendelkezhetsz és azt hatékonyan felhasználhatod a kreatív önkifejezésre. Legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz. A többiek könnyen az idegeidre mehetnek, és őrült helyzet alakulhat ki. Új feladat végzésére is remek alkalom nyílik.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy új feladatba fogj, különösen, ha az valamilyen fizikai aktivitással is együtt jár. Ma rendkívül energikus vagy, ennek hatására úgy érezheted, valamit tenned kell, különben felrobbanhatsz. Beteg hozzátartozóval törődj többet.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Ha nem tudod helyes mederbe terelni az energiáidat, akkor könnyen betegség vagy baleset formájában törhet utat magának. Ha már a mai napot nem töltöd munkával, akkor érdemes lenne a ház körül tevékenykedni, például a nyári holmikat elpakolni.