Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Talán nem is tudsz róla, de a háttérben olyan események történnek, amelyek hatást gyakorolhatnak a megélhetésedre, a karrieredre. Az is előfordulhat, hogy feljebb lépsz a ranglétrán, így aztán minden okod meg lehet a boldogságra, az örömre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Szellemileg fáradhatatlan és tevékeny lehetsz. A mai napon nagyszerű lehetőség kínálkozik a tanulásra, a munkával, megélhetéssel kapcsolatos megbeszélésekre. Az is előfordulhat, hogy bármennyire két lábbal állsz a földön, mégis az ezotéria keltheti fel a figyelmedet.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Remek a mai nap utazásra, hivatalos ügyek intézésére. Amennyiben egészségi problémád van, és orvoshoz kell fordulnod, akkor meg kellene acélozni az idegeidet, és türelmesnek kellene lenned. A párkapcsolatokban teljes őszinteségre van szükség.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kétségtelen tény, hogy mindaddig remekül alakulhatnak az ügyeid, amíg nem akarod a véleményedet másokra erőltetni. Egyes rokonokkal a kapcsolatod fontosabbá válhat. Ezért neked kell alkalmazkodni, vagy olyanba belemenni, amit közeli hozzátartozó szeretne.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Légy hű önmagadhoz, méghozzá mindenféle parádézás, pózolás nélkül. Bárminek a meghamisítása hosszú távon csak megbosszulná magát. Ha kritikus szemmel tekintenél önmagadra, rájöhetsz arra, vajon a saját utadat járod e.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A kapcsolatok állhatnak most a figyelmed fókuszában. Vizsgáld meg a másokhoz fűződő viszonyodat, amelynek segítségével jobban megismerheted önmagad. Látni fogod, hogy ők téged tükrözhetnek vissza. A munkában nehéz helyzet jöhet létre.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Senki sem lép be csak úgy az életedbe anélkül, hogy ne te magad vonzanád be őket. Kiváló a mai nap arra, hogy együtt legyél másokkal mind társadalmilag, mind szigorúan üzleti szinten. Egy találkozás hatására feltöltődhetnek energiaraktáraid.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Energiaszinted a mai napon a magasban van, ennek hatására könnyebben megbirkózhatsz szinte mindennel. Egy élmény hatására fontolóra veheted az életmódváltást. Valaki olyan dolgokat oszthat meg veled, amelyet jobb, ha bizalmasan kezelsz.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Kapcsolataid kellemesen alakulhatnak, különösen a nőkkel, vagy az idősebb személyekkel. Egy barátság azonban valószínűleg nem állja ki a próbát. Ha egészségi problémád van, akkor ne húzd-halaszd az orvoshoz fordulást.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Az érzelmek a mai napon jobban előtérbe kerülhetnek és ez esélyt ad arra, hogy jobban megértsd, mi, miért történik veled. Ha valaki tartozik neked, akkor a mai napon kellene a visszafizetést szorgalmazni, mert csak ellenállásba ütközhetsz.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Belsőleg és külsőleg is harmonikus állapotba kerülhetsz és ez az élet különböző területein éreztetni fogja a hatásait. Különösen a kapcsolataid lehetnek kiegyensúlyozottak, nyugodtak, kellemesek. Váratlanul pénz állhat a házhoz!

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A szokásosnál ma könnyebben felül tudsz kerekedni a problémákon. Tisztázhatsz egy olyan helyzetet is, amely talán már jó ideje húzódik, és amely miatt olykor nehezebben jöhet álom a szemedre. Baráttal kellemesen töltheted az idődet.