Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: olyan bevétel ütheti a markodat, amelyet talán még a legszebb álmaidban sem láttál. Kedvez az idő külföldi utazásnak. Illetve olyan élmények érhetnek, amelyek mélyebb gondolkodásra késztethetnek.

Bika
IV. 20. – V. 20.

 

A mai nap nagyon fontos lehet, mert olyan esemény történhet veled, amely a fejlődésedet segíti elő. Szentelj külön figyelmet a neveltetésedben gyökeredző, rejtett motivációkra, beidegeződésekre, mert ezek hozzásegíthetnek ahhoz, amire vágysz.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akibe első pillantásra beleszerethetsz. A meglévő, régi kapcsolatokban olyan változásra van kilátás, amely miatt talán még örömkönnyek is csilloghatnak a szemedben. Ha szülő vagy, légy következetes.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Minden figyelmedet a munkára, a megélhetésre kellene fordítanod. Ha ez sikerül, akkor olyan eredményt érhetsz el, amely miatt akár dicséretben, elismerésben lehet részed. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át együtt.

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra, amelytől boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Talán ennek hatására juthat eszedbe az exed, és egy emlék elemi erővel törhet fel a lelkedből. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség.

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Nem járnál olyan jól, ha ma csak magadra támaszkodnál a másokkal való együttműködés helyett. Akár üzleti, akár személyes vonalon nem árt megvizsgálni a kapcsolatokban betöltött szerepedet. Felmerülhet benned a kérdés: a saját utamat járom?

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Hasznos lenne a mai napon önvizsgálatot tartani, mert olyan fontos dolgokra jöhetnél rá ez által, mint: vajon az út, amelyen járok, a sorsfeladataim teljesítése felé visznek? A választ a megérzéseidtől kaphatod meg. Közlekedés során őrült helyzet alakulhat ki.

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

A szokásosnál többet foglalkozhatsz pénzügyi kérdésekkel. Főleg a közös elszámolású vagy társasági pénzek állhatnak figyelmed fókuszában. Valami viszont túl szép lehet ahhoz, hogy igaz legyen. Ne menj bele olyasmibe, amiből könnyedén jön a pénz.

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Olyan események történhetnek, amelynek hatására közelebb kerülhetsz az érzelmi világodhoz, és jobban foglalkoztathatnak éned mélyebb rétegei. Ez azért van rendben, mert olyan konstellációk alakulhatnak ki, amely lehetővé teszi az eredményes önvizsgálatot.

Bak

XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy nem evilági témák foglalkoztathatnak. Például a halál utáni élet kérdései is jobban érdekelhetnek, mint máskor. A kérdéseidre olyan választ kaphatsz, amelyek miatt a biztonságérzeted erősödhet. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak.

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy olyasvalamibe fogj, amiből a későbbiekben nagyobb hasznod lesz. Bírságveszélyes ez a mai nap, ezért tartsd be a szabályokat, ellenkező esetben könyvelésed kiadás oldala kerülhet nagyobb mozgásba.

Halak

II. 19. – III. 20.

Szellemileg fáradhatatlan lehetsz. Olyan tevékenység végzésére nyílhat lehetőség, amelyet nagyon szívesen csinálsz. Főleg arról lehet szó, hogy igyekszel kiterjeszti látókörödet és fejleszteni önmagadat. Az exedről olyasmit hallhatsz, ami összeszoríthatja a szívedet.