Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Az egészségedre sokkal jobban kellene vigyáznod, mert egy betegség könnyen ágynak dönthet. Kedvez a mai nap üzleti megbeszélésekhez, amihez a nevedet adod, az sikeres lesz. Valakinek a titka a tudomásodra juthat, amit a saját érdekedben ne adj tovább.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy valakiről olyan dolgok derülhetnek ki, amely miatt megváltozhat a véleményed a közvetlen környezetben lévő emberekről. Kellemes meglepetésben is részed lehet. A párkapcsolatokban mindent megtehetsz a nyugalom érdekében.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Olyan új ötleted támadhat, amivel az élet több területén érhetsz el sikereket. Remekül tudsz aprólékos dolgokkal is foglalkozni. Az egészségedre azonban fordíts nagyobb figyelmet. Ha betegség már leterített, akkor ne otthon kezeld magad, hanem fordulj orvoshoz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Az elkövetkezendő időben a szerelem állhat figyelmednek a középpontjában. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor Ámor nyila most a szíved közepébe fúródhat. A meglévő viszonyokban olyan dolgok megbeszélésére kerülhet sor, amely a közös jövőtökkel kapcsolatos.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Családi, rokoni ügyek foglalkoztathatnak. De az is lehet, hogy ingatlan miatt kell többet tenned. Előfordulhat, hogy költözést veszel tervbe, e körül foroghatnak a gondolataid. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akivel a beszélgetés lelkileg, szellemileg feltölt.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Figyelmed a pénzre összpontosulhat, amikor olyan bevételre nyílik lehetőséged, amivel akár tartalékot is képezhetsz. Kiváló ez a nap megbeszélésre. Ha tanulmányokat folytatsz, agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Összességében jó napod lesz. Ha egészségi problémával küszködtél, a gyógyulás útjára léphetsz, ami nagyban hozzájárulhat az optimista kedélyállapotodhoz. Pénzügyeid is irigylésre méltóan alakulhatnak, amiből félre is tudsz tenni.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

A kommunikáció napjának is tekinthető ez a mai, amikor egymást érhetik a megbeszélések, a találkozások, ahol nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. A baráti kapcsolatok is fontosabb szerepet játszhatnak az elkövetkező időszakban.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan titok tudójává válsz, amely miatt előnyös helyzetbe kerülsz. Értékeld valaki önzetlen viselkedését. Ma olyan esemény történhet, amely miatt eszedbe juthat az exed, és tanulságként szolgálhat mindaz, amit ő tett.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Talán soha nem volt még annyira fontos a kapcsolati tőke, mint a következő napokban. Lehetséges, hogy ennek köszönhető, olyanokkal is felveszed a kapcsolatot, akikkel eddig nem kommunikáltál. A társaság középpontjává is válhatsz.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek inkább a jövőben fognak majd megtörténni, bekövetkezni. Feletteseddel a mai napon olyan dolgokat is megbeszélhetsz, amelyre korábban nem volt lehetőséged.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Minden külfölddel kapcsolatos ügyet újra át kellene gondolni, mert a feltételek módosulhatnak, amihez muszáj igazodni. Ha állást kívánsz változtatni, akkor elérkezik a pillanat: lépj a tettek mezejére. Baráttal ne legyenek közös pénzügyeid.