Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A költekezési hajlamod a mai napon felerősödhet. Még az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki pénzt, amire semmi szükséged. Viszont a kedélyállapotodra ez nagyon jó hatást gyakorolhat, mert a hangulatod most olyan hullámzó lehet, mint a tenger.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Furcsa, kettős érzések keríthetnek hatalmukba. Egyfelől szólíthat a kötelességtudat, másfelől viszont szeretnél egy kicsit szórakozni. Ha így van, akkor inkább maradj a kötelességeknél. A sors nem fogja hagyni, hogy meglógj. A pénzedre jobban ügyelj.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Ma talán nem lesz kedved úgy viszonyulni másokhoz, mint általában. Ne is próbáld megjátszani magad, mert ebből semmi jó nem származhat. Még az is lehet, hogy fasírtba kerülhetsz egy olyan személlyel, akivel inkább barátságot kellene ápolnod.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan oldalról ismered meg saját magad, amelyről eddig nem volt tudomásod. Figyeld meg a reakcióidat, mert ebből rengeteget tanulhatsz. Ha lehangoltnak érzed magad, ezt ne vedd komolyan, mert ahogy vége a napnak, úgy változik a kedélyed.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Amennyiben vendégségben töltöd a napod, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Ha te vársz vendégeket, akkor akár elnyerhetnéd a legjobb vendéglátó címet is. Amennyiben szülő vagy, gyermekedre a mai napon sokkal több figyelmet kellene fordítanod.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan váratlan fordulat történhet, amelynek hatására még a szünetelő kapcsolataid is újra aktívvá válhatnak. Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermekeddel közös program fantasztikusan sikerül.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, valakivel egy húron pendülhettek. Ennek hatására felmerülhet benned a gondolat: talán lelki társak vagytok? Talán a korábbi életekben is szoros kapcsolatban voltatok egymással? Utazás, kirándulás nagyon jól sikerülhet.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Olyan emberek társaságát keresheted, akik mások, mint amilyen te, illetve a hozzád nagyon közelálló embereket. Olyan hír is eljuthat a füledbe, amely miatt először a döbbenet lehet úrrá rajtad, majd a felháborodásodnak igyekezhetsz hangot adni.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Az újdonság hajszolása lehet úrrá rajtad. Légy tehát óvatos, különösen, ha pénzről, kiadásról van szó. A most kezdődő kapcsolatok valószínűleg különösek, izgalmasak, de rövidéletűek lehetnek. A pároddal közös program jól sikerülhet.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Kreatív képzelőerőd és ihletettséged ma szárnyakra kaphat. Ülj le, és hangold rá magad erre a különleges lelkiállapotra. Talán olyan ötleteid támadnak, amelyek miatt te is ámulatba eshetsz. Tölts több időt és fordíts nagyobb pénzt a hobbidra, ami tökéletesen kikapcsol.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Hajlamossá válhatsz a mai napon mindenkit rózsaszínű szemüvegen keresztül szemlélni. Aztán történik valami, ami visszahoz a földre. Barátnak szüksége lenne arra, hogy beszélni tudjon veled. Próbálj meg időt szakítani rá, és hallgasd meg őt.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel esel szerelembe, akivel inkább távolságot kellene tartanod. Úgy látszik, hogy párkapcsolati tapasztalatokra van szükséged, ezért mehetsz bele a viszonyba. Még akkor is igent mondasz, amikor tudod, hogy nemet kellene.