Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Olyan valaki juthat az eszedbe, aki már vagy nincs az élők sorában, vagy jó ideje nem találkoztatok, nem tudtok egymásról szinte semmit sem. Még az is lehet, hogy felbukkan az exed, aminek nem tudsz örülni. Ha pénzről van szó, jó időszak következik.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Mindenféle kapcsolat kialakítására, vagy ápolására kiváló ez a nap. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Így aztán könnyedén elérheted azt, amit akarsz. A környezeted ennek hatására úgy gondolhatja, hogy a sors kegyeltje vagy!

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Fokozott szexuális étvágyad szerezhet kellemes meglepetést a társadnak. Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, amelynek hatására olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyről eddig úgy gondoltad, egyedül ez teljesen lehetetlen.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A most kezdődő kapcsolatok nagy valószínűséggel pusztán a testiségre épülnek. Következésképpen most nem alkalmas az idő arra, hogy tartósan elkötelezd magad. Ha egy mód van rá, a mai napon ne politizálj!

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Mindenféle kapcsolat szempontjából csodás időszaknak ígérkezik a mai nap, beleértve az intim kapcsolatokat is. Élvezni fogod az emberek társaságát és ők is szívesen lesznek veled. Felbukkanhat valaki a múltadból, ami miatt feszültté válhatsz.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Élvezni fogod az emberek társaságát, és ők is szívesen lesznek veled. Felbukkanhat egy barát vagy régi kedves, akivel jó ideje nem beszéltél, nem tudsz róla semmit. Bármilyen mai találkozás erővel és energiával tölthet fel, aminek hatására optimizmusod erősödhet.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon a sors az utadba sodor egy olyan személyt, akivel való beszélgetés hatására jókedvű leszel. Olyanokról szerezhetsz tudomást, akikkel talán évek hosszú sora óta nem találkoztál. Kiváló a nap nagyobb vásárlásra.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Sokkal jobban kellene magadra ügyelni a mai napon, mint általában. Mert nemcsak balesetveszélyes, hanem olyan emberek is a látómeződbe kerülhetnek, akik erőszakosak, agresszívek. Fontos kérdésben ma ne dönts, mert veszteség lehet az eredménye.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Befektetésekre kiváló ez a nap. Összehozhat a sors olyan valakivel, akire a közeli jövőben nagy szükséged lesz. Ugyanis neki olyan kapcsolati tőkéje van, amelyre neked majd szükséged lesz. Ha vásárolsz, csak azt vedd meg, amit nagyon muszáj.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Kellemes lehet a mai nap akkor, ha nem foglalkozol a múlttal. Még akkor sem kellene, ha olyan valaki jelentkezik, akivel korábban szorosabb kapcsolatba kerültél. Ha munkáról van szó, akkor úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen…

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

A józan ész felülkerekedhet a romantikán. Képes leszel elfogulatlanul megoldani a felmerülő nehézségeket. Ezért kellene ma olyan témákkal foglalkoznod, amelyek például a magánéleteddel, illetve a pénzügyekkel kapcsolatosak. Baráti találkozó fantasztikus lesz.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Nem szabad a mai napon túlságosan mélyre merülni. Meg kell próbálnod más szemével is látni a kialakult helyzetet. Ha erre képes vagy, akkor olyan döntést hozhatsz, amely a te javadat szolgálja. Ha nincs állásod, a mai napon jó lehetőségre találhatsz.